A Death Stranding évek óta az egyik legjobban várt PS4 játék, mióta Hideo Kojima lerántotta a róla a leplet. Ennek történetét osztotta most meg.

A Death Stranding fejlesztője Hideo Kojima egy Twitter bejegyzésben tárta fel a Kojima Productions játékának mérföldköveit. Ez vezetett napjaink egyik legjobban várt játékához.

„2016 januárjában a Death Stranding csak a fejemben létezett, most pedig valósággá vált. Már megjelenési dátum is van, a Guerilla Games-nek köszönhetően, akik a játék motorját biztosították számunkra. Ezt sosem felejtem el” – írta Kojima.

Ezután egy sor tweet-et írt, melyben a Konami elhagyásától kezdve benne van minden arról, hogy hogyan épült fel az új játék. Dátumot kapott az is, hogy mikor szervezték be Norman Reedus-t, a The Walking Dead sorozat sztárját, valamint Mads Mikkelsen-t, a dán származású színészt, aki többek között a Doctor Strange-ből lehet ismerős, mint Kaecilius. A kis mérföldkövekhez néhány képet is volt szíves mellékelni.

A közelmúltban megerősített Death Stranding november 8-án jelenik meg. A mester, akinek azt a sok jót köszönhetjük a Metal Gear sorozat kapcsán, valószínűleg újra maradandót alkotott. Az előzetes alapján, melyben valamennyi gameplay is látható, lesz itt lopakodás, felfedezés, járművek és néhány igen érdekes, különleges képességekkel bíró ellenfél is, valamint egy jó kis posztapokaliptikus sztori.

 

Te megveszed majd?

×