A The Walking Dead több különböző sorozatszériával rendelkezik, sőt videojátékból is megjelent több a film alapján. Év végén egy PSVR cím érkezik.

A nagyközönség imádja a Walking Dead sorozatokat, de valamiért az elmúlt évek játékadaptációi nem arattak nagy sikert. Az Overkill The Walking Dead például lekerült a Steam-ről, a Telltale, ami egyébként több évados sztorialapú Walking Dead játékokkal szórakoztatott, tavaly zárta be kapuit. Emlékszik valaki a 2011-es Walking Dead: Survival Instinct-re? Az azt készítő Terminal Reality stúdió szintúgy megszűnt 2013-ban.

Ilyen múlttal bizony komoly bátorság kell ahhoz, hogy újabb Walking Dead játék kiadásán gondolkozzon egy kiadó. A bejelentés viszont megtörtént az AMC és a Survios stúdió együttműködésében. A Walking Dead: Onslaught egy PSVR akciójáték, amely az idei év őszén érkezik (természetesen PS4-re), a legmerészebb a Walking Dead élmény ígéretével.

 

Ellentétben a legtöbb korábbi Walking Dead játékkal, az Onslaught-ban több szereplő egyenese a tévésorozatból érkezik, beleértve Ricket, Daryl-t, Michonne-t és Carol-t (legalábbis a játék poszteréből kiindulva). A játéknak elvileg teljesen különálló története lesz.

A Survios fejlesztőcsapat egyébként tapasztalt a filmes adaptációk terén, hiszen nekik köszönhetjük a Creed: Rise to Glory-t, illetve a VR ritmusjátékot, az Electronauts-t. A Walking Dead: Onslaught elvileg 2019 őszén érkezik, pontos megjelenési dátum még nincs.

Te várod az új Walking Dead játékot?

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

×