Tanár úr Gémer

7
Játék

Böllérbalett – S.W.I.N.E Remaster Kritika

A KITE Games-nek volt egy nagy ötlete és elhatározták, hogy 2019-ben újra piacra dobják a 2001-es magyar klasszikust, a SWINE-t és bár a felújítás része jól sikerült a dolognak, az már megkérdőjelezhető, hogy a hagyományos stratégiák mennyire állják meg a helyüket modern környezetben.

Tanar Ur Gemer
7
Játék

Hordalkocsis motor - Days Gone Kritika

Az utóbbi pár napban három dolog miatt fájt a fejem. A folyamatos eső és a májusi ősz miatt felfáztam, itt az érettségi szezon, ami egy tanárnak mindig stresszes, illetve most fejeztem be a Days Gone-t, aminek még a kritika megkezdésekor sem tudom pontosan, hogy milyen értékelést adjak.

Tanar Ur Gemer
10
Játék

Szabadkártya a nirvánába - Sekiro: Shadows Die Twice Kritika

Léteznek játékok, amik túlmutatnak a játékmenetükön, megjelenésükön vagy cselekményükön. A Bioshock, a Silent Hill 2, a Spec Ops: The Line mind olyan művek, amelyek nem elégedtek meg azzal, hogy jó videojátékok legyenek, hanem tanítani is akartak. Most a Sekiro is csatlakozik ehhez az illusztris társasághoz.

Tanar Ur Gemer
7
Játék

Az elnök emberei - The Division 2 Kritika

Nem tudom, hogy ki emlékszik még a 2013-as E3-ra, amikor a Ubisoft jó politikushoz híven bármit megígért a Division első részével kapcsolatban, csak hogy minél inkább megindítsa a rajongók nyálelválasztását. Természetesen két éven belül szembesülnünk kellett a kiábrándító valósággal. A Division első része kapott egy erős leépítést a a grafikai fronton, ráadásul hetekig vagy hónapokig szörnyű szerverproblémákkal kellett küzdeniük a játékosoknak. A második rész, akárcsak egy jó bocsánatkérő együttlét, megpróbál kijavítani mindent és jórészt sikerül is neki. Lássuk tehát, milyen lett volna a Division 1, ha nagyjából azt kaptuk volna, amit megígértek.

Tanar Ur Gemer
8
Játék

Dante Polka - Devil May Cry 5 Kritika

A Capcom az utóbbi időben sikert sikerre halmoz. Resident Evil 7, Monster Hunter: World, Resident Evil 2 Remake és még sorolhatnám, az utóbbi pár évben jobbnál jobb címek kerülnek ki a kezük alól. Ki tudja, talán ez a rituális megtisztulásuk a katasztrofális Resident Evil 6 és a teljesen középszerű DMC reboot után. Bármi is az igazság, azt nehéz lenne tagadni, hogy a Devil May Cry 5-tel folytatódik a diadalmenet.

Tanar Ur Gemer
4
Teszt

A BioWare zivataros századaiból – Anthem Kritika

Van egy szép magyar mondás, ami szerint jó bornak nem kell cégér. Olyan tudtommal nem létezik, amely azt állítaná, hogy a nagy cégér szükségszerűen rossz borokat reklámozna. Ennek ellenére, ha belegondolok, hogy az utóbbi pár hónapban a közösségi médiától a nagyobb gémer oldalakig minden az Anthem februári megjelenésével volt kitapétázva, akár be is vezethetnénk ez utóbbi közmondást.

Tanar Ur Gemer
Exkluzív

A velünk élő-halott történelem

A zombik egyedi teremtmények a popkultúrában: egyszerre jeleníthetik meg a tömegek agyatlan birkaösztönét, a nagy csoportokban elkövetett agressziót vagy magukkal hozhatják a társadalom összeomlását.

Tanar Ur Gemer

Hírek

×