Tanár úr Gémer

5
Játék

Limp My Ride - Need for Speed Heat Kritika

Oké, EA, beismerem, behúztatok a csőbe. Elértétek, hogy a Most Wanted óta először legalább közepesen izgatott legyek egy Need for Speed játék miatt. A világot ígértétek nekem, egy árkád autóversenyt neonfényekkel meg tuninggal meg zsarukkal, csak azt elfelejtettétek mondani, hogy a neonfény a pofámba világít, a nitró az orromat facsarja majd, a zsaruk pedig civil autóból fognak trafizni.

Tanar Ur Gemer | nov. 11. 13:04
Vélemény

Témarázó: Gázmaszkok, varázslópóker és szólásszabadság

A minap  megjelent egy hír a LEET-en, miszerint Blitzchung, profi Hearthstone játékost a Blizzard eltiltotta a versenyzéstől egy évre, amiért élő  adásban szólalt fel Hongkong szólásszabadságáért. Bár az egyszeri felhasználó számára itt körülbelül vége is a történetnek, érdemes belegondolni, hogy milyen alantas hozzáállást implikál a fenti eset a Blizzard részéről.

Tanar Ur Gemer | okt. 10. 11:34
Vélemény

Témarázó: Trump már megint olyanról dumál, amiről gőze sincs

Újabb hét, újabb amerikai tömeglövöldözés. Úgy látszik, pontosabb a menetrend, mint a MÁV-nál, de úgy tűnik, senkinek sem érdeke valódi megoldást találni. Persze, majd ez is elsikkad, mint a többi. Az amcsik már hozzászoktak, minket meg nem érint. Vagy mégis? Milyen veszélye lehet annak, ha hamis bűnbakokat okolunk nagyon is valós problémákért?

Tanar Ur Gemer | aug. 10. 11:24
5
Teszt

Co-op Kritika - Wolfenstein: Youngblood

Megjelent a legújabb Wolfenstein és kövezzetek meg vagy nevezzetek anti-multi arcnak, de olyan érzésem volt, mint a Fallout 76 bejelentésekor: ha egy fundamentálisan egyjátékos módra épülő szériába megpróbálnak beleerőltetni egy multiplayer részt, ott valami nem lesz rendben. Bár a Youngblood minőségben szerencsére jóval felülmúlja a Bethesda múlt őszi szellemi környezetszennyezését (nem nehéz amúgy – szerk.), mégsem lett több egy kicsit erőltetett fillernél.

Tanar Ur Gemer | Júl. 31. 11:37
Vélemény

WoW Classic - Nem csak nosztalgia

Az utóbbi hónapokban komoly spekuláció volt minden Warcraft közösségben azzal kapcsolatban, hogy vajon a nyár végén érkező Classic szerverek – és a tavasz végén befutott béta – hűen visszaadja-e majd a 2004-ben megélt csodát és hogy mennyire fognak majd a hivatalos szerverek különbözni a pótlékként azóta is futó… khm… „kevésbé hivatalos” szerverektől.  A legnagyobb vita azonban talán a körül kerekedett, hogy a Classic utáni sóvárgásnak mekkora részét teszi ki a nosztalgia és mekkorát a valós játékmenet. Vigyázat, WoW-os szakzsargon következik!

Tanar Ur Gemer | jún. 11. 19:42
7
Játék

Böllérbalett – S.W.I.N.E Remaster Kritika

A KITE Games-nek volt egy nagy ötlete és elhatározták, hogy 2019-ben újra piacra dobják a 2001-es magyar klasszikust, a SWINE-t és bár a felújítás része jól sikerült a dolognak, az már megkérdőjelezhető, hogy a hagyományos stratégiák mennyire állják meg a helyüket modern környezetben.

Tanar Ur Gemer | máj. 23. 14:24
7
Játék

Hordalkocsis motor - Days Gone Kritika

Az utóbbi pár napban három dolog miatt fájt a fejem. A folyamatos eső és a májusi ősz miatt felfáztam, itt az érettségi szezon, ami egy tanárnak mindig stresszes, illetve most fejeztem be a Days Gone-t, aminek még a kritika megkezdésekor sem tudom pontosan, hogy milyen értékelést adjak.

Tanar Ur Gemer | máj. 09. 09:56

Leet Shop

Tovább a shopba

Hírek

×