Ezúttal sem érdemes lemaradni az Epic Games Store heti ajándékairól.

Az Epic Games Store erősen kezdi a nyári szünetet, hiszen a vérengzős emberevő cápaszimulátor, a Maneater után a Zelda, a Metroid és a Portal szerelemgyermekeként is jellemezhető kifejezetten szórakoztató Supralanddel kényeztették a játékosokat, amit a mai napig lehetett elérni.

Az ajándékozással pedig láthatólag nem képesek leállni, és ezúttal nem egy, hanem két remek játékot adnak mindenkinek, aki a következő egy héten ellátogat az Epic boltjába. Az ingyenes játékokat pedig minden bizonnyal sokan meg fogják majd köszönni,

mivel nem mást, mint a Game of Thrones asztali társasjáték videojátékos adaptációját, illetve a Car Mechanic Simulator 2018-at adják.

A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition egy az egyben a fizikális forma átültetése, amit egyedül vagy többed magunkkal is játszhatunk. A cél természetesen mások kegyetlen hátba szúrása lesz, hiszen az egyik westerosi ház fejeként mi is a Vastrónra pályázunk, amire csak akkor van esélyünk felülni, ha mindenhol vannak kémeink, mint Varysnak, ravaszabbak vagyunk mint Kisujj, és kegyetlenebbek mint Tywin Lannister.

A Trónok Harca társas egyébként a Steamen jelenleg 20€-ba, mintegy 8000 forintba kerül.

 

A Car Mechanic Simulatort nem nagyon kell magyarázni, a fő célunk az autók bütykölése, amire példátlan mélységeink rendelkeznek ebben a játékban. Hihetetlen mennyiségű alkatrész, egészen pofás grafika, 40+ autó és szinte végtelenségig kitolható játékidő. Ha imádod az autókat, szereted őket bütykölgetni, vagy pont hogy meg szeretnéd tanulni, akkor ez mindenképpen a te programod!

A két játék összértéke több mint 10.000 forint! 

A játékokat a mai naptól, június 23-tól kezdődően teljesen ingyen az Epic Games Store-on adhatod a könyvtáradhoz egészen június 30-ig bezárólag. A játékok ezután természetesen örökre megmaradnak – addig legalábbis biztosan, amíg van Epic-fiókod.

Borítókép: Florent Llamas – The Mother of Dragons c. illusztrációja

Mindeközben az Amazon ajándékairól sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | 30 játékot ad ingyen az Amazon – köztük is a felújított Mass Effectekkel

 

×