Úgy kell már az egyensúlyfrissítés a Hearthstone Battlegrounds-ba, mint egy falat kenyér. A fejlesztők végre el is hozzák azt.

Nemrég megérkezett a Scholomance Academy kiegészítő a Hearthstone-ba, így most a legtöbben a standard kártyajátékot nyüstölik és bővítgetik a gyűjteményüket. Vannak viszont olyan játékosok, akik a Battlegrounds miatt indítják el nap mint nap a klienst, s őket sem szeretnék a fejlesztők cserben hagyni.

A közkedvelt játékmód metáját a kalózok megjelenése óta egyértelműen Captain Eudora vezeti. Lényegében az összes szinten dominál, viszont a jobb játékosok berkein belül az átlagosnál még kiemelkedőbben teljesít a meccseken. Mindezt a képességének köszönheti, ami lehetővé teszi a számára, hogy a tempóért cserébe kőkemény lényeket pakoljon le az asztalra.

A Hearthstone fejlesztői Redditen egy AMA keretein belül ígérték meg, hogy a jövő héten érkezik egy frissítés, ami egyensúlyba helyezi a Battlegrounds hőseit. Így van, többek között Captain Eudorát is.

A játékosok abban is reménykednek, hogy kezdenek a fejlesztők valamit a játékmód Murloc-jaival. A kis halszerű lények ugyanis jelenleg képesek egyszerre Poisionous effekttel és Divine Shielddel harcolni, ez a kombináció pedig ha belegondolunk meglehetősen hajmeresztő a Battlegrounds-ban.

Lehet arra számítani hosszútávon, hogy megoldódik ez a probléma, bár nem vennénk rá mérget, hogy úgy, hogy gyengülnek a Murloc-ok. A fejlesztők is beszéltek erről, lehetséges, hogy más lények erősítésével fogják ellensúlyozni mindezt.

×