A mai nap megérkezett a FIFA 21 legújabb bemutatója, ami bőven tartogatott meglepetést a széria rajongóinak.

A játék ugyan csak október 9-én jelenik meg, az EA Sports már gőzerőkkel reklámozza a széria legújabb darabját. A mai nap például megjelent a FIFA 21 hivatalos előzetese, ami bőven tartogatott újdonságot a számunkra:

 

Többek között új Ikonokat is bejelentettek. Olyan játékosokat vadászhatunk októbertől, mint Eto’o, Fernando Torres, Petr Cech, Davor Suker, Philip Lahm, Ashley Cole, Bastian Schweinsteiger,

vagy éppen Puskás Ferenc.

Így van, végre bekerül a FIFA szériába a sokak által minden idők legjobb magyar futballistájának tartott Puskás. Évek óta könyörögtek a rajongók ezért, s nem csak magyarok. Az EA Sports-nak most viszont sikerült elintéznie, hogy a legenda bekerülhessen a következő játékba, na meg remélhetőleg innentől kezdve az összes többibe is.

Kapunk majd különféle FUT eseményeket, aminek keretein belül exkluzív jutalmakat szerezhetünk magunknak. Belevághatunk az Ultimate Team élménybe akár egy barátunkkal is, a FUT Co-opnak köszönhetően. Az EA Sports azt ígérte, ez lesz az eddigi legközösségibb FUT, amit valaha láttak a játékosok.

Érkeznek a Meaningful Moments kártyák, amik szintén a valós teljesítmények alapján fognak fejlődni, mint az OTW lapok. Ha az adott játékos hatalmasat ment, szabadrúgásgólt lő, vagy ad egy hatalmas passzt, az ezért felelős stat fejlődni fog a játékon belül.

Sőt, a FIFA 21-ben elkészíthetjük saját stadionunkat is, ez lesz a FUT Stadium opció.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×