A Google legújabb okostelefonja, a Pixel 4A napokon belül megjelenik, a telefon oldalán viszont egy szokatlan rejtvény is helyet kapott.

A Google végre lerántotta a leplet a Pixel 4a okostelefon megjelenési dátumáról. A pletykák szerint a telefon várhatóan olcsóbb lesz, mint az iPhone SE, melyet az Apple áprilisban adott ki.

A Google telefonok rajongói a cég hivatalos oldalán már megtalálják a készüléket, ahol egy érdekes easter egg is található.

Az oldalra kattintva csupán egy latin sablonszöveg található, mely általában még nem kész honlapok kitöltőszövegeként szolgál. Az oldal tetején azonban találunk néhány fekete sávot, melyekre kattintva különböző színek jönnek fel. Itt a színeket olyan sorrendben kell állítani, hogy azok megegyezzenek a Google logójával: kék, piros, sárga, kék, zöld majd piros.

Ha ez sikerül, feltárul a megjelenési dátum: 2020. augusztus 3.

A Google Pixel 4a-ról egyelőre nem sokat tudni, ám az biztos, hogy a kamerára ezúttal sem lesz panasz. Ha a korábbi tapasztalatokra hagyatkozunk, akkor azt feltételezzük, hogy a készülék nem lesz azonnal kapható magyarországi forgalomban.

Ami viszont általánosan elmondható a Google mobiljairól, hogy rendkívül jó ár-érték arányt képviselnek a piacon. Pletykák szerint ahogy a korábbi készülékek, ez is nagyjából 349 dollárba kerül majd, forintban nagyjából 100 ezer forint körül.

Tekintettel arra, hogy az utóbbi években rengeteg igen drága okostelefon jelent meg a piacon, talán sokan örülnek az új, olcsóbb, de minőségi készülékeknek.

Te szeretnél egy új Google telefont?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×