Minimum érdekesnek tekinthető klip robbant be az interneten, ahol a Chaos EC egyik játékosa furcsán viselkedik az MiBR ellen.

A CS:GO közösség legújabb drámája a Beyond The Summit eseményen pattant ki a Chaos EC és az MiBR találkozóján. A két gyanúsított, leaf és Xeppaa ellen egyelőre semmilyen konkrét bizonyíték nincs, mindössze egy rendkívül furcsa meccs részlet.

„Senkit nem szeretnék bizonyíték nélkül csalással vádolni…”

Az ellenfél csapat kapitánya, Fallen sem mehetett el szó nélkül az eset mellett. Bár arról ír, hogy gyanúsnak találja a jelenetet, nem akar senkit csalással vádolni bizonyíték nélkül, hisz vele is megtették korábban, így tudja milyen igazságtalanság.

Futótűzként terjedt a hír

Bár Fallen posztja egész visszafogottra sikeredett, a közösség azonnal parázs hangulatba került.Ez után a jelenet futótűzként terjedt el a közösségi oldalakon, a Chaos EC oldalát és a játékosok profiljait pedig azonnal ellepték a toxikus és fenyegető üzenetek.

A csapat mellett több profi is kiállt, mondván, nem szabad bizonyíték nélkül vádaskodni. Sajnos láttunk már rá példát, hogy ez magában tönkre tudja tenni egy fiatal karrierjét, akár igazak a vádak, akár nem.

 

A vádakat hangoztató személyek a közösségi oldalakon nem csak a mostani MiBR elleni jelenetet nyomják, korábban a Team ONE ellen is voltak furcsa megmozdulásaik a Chaos EC játékosainak.

A bajnokság szervezői egyelőre nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. A meccset végül 2-1-es eredménnyel a Chaos EC nyerte, ez volt az MiBR egyetlen veresége a kvalifikáció alatt.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×