A Warzone legújabb frissítése olyan új helyeket nyit meg Verdansk területén, melyekre régóta várnak a játékosok. Már a 11-es bunkert is felfedezték.

Az Infinity Ward május 18-án elég sok újdonságot hozott a Call of Duty: Warzone-ba, mondhatni igyekeznek kissé felrázni a közösséget. Nem csak új elemek kerültek be, de a régóta várt bunkerek egy része is megnyílt a playerek előtt, nem kevés lootot adva a harcokhoz.

A bunkerek a mapon elszórt kulcskártyákkal nyithatók ki, ott pedig az egész csapat igen magas szintű lootot kaphat. A 11-es bunker kinyitása azonban több időt vett igénybe, ám egy csapat, sok erőfeszítés után végre bejutott.

Mit rejt a 11-es bunker?

A tartalomgyártó Jack ‘CouRage’ Dunlop és 100 Thieves nevű csapata megnyitotta a 11-es bunkert és egy különleges fegyver-tervrajzot találtak. Ez a Mud Drauber, egy legendary szintű SMG tervrajz az MP7-hez. Miután ezt először használjuk, az elérhető lesz az egész csapat számára. Ez azt jelenti, hogy legközelebb már berakható a loadout-ba és a játékba hozható a droppal.

Kép forrása: Warzone

Bunker 11 easter egg és történeti utalások

 

A 11-es bunker első két szobájában két nagy képernyő is látható, rajtuk ismerten kódokkal. Alattuk egy interaktív gomb kapott helyet, amely lehetővé teszi, hogy újraindítsunk egy számítógépet. Ez látszólag megnyitja az ajtót a következő helyiséghez, ahol egy nukleáris fegyvert fejlesztenek.

Látható egy nagyobb konferenciaterem asztalokkal és székekkel, illetve három baljós visszaszámlálóval. Ezek 0:00:02-nél beragadnak, majd újraindulnak. Hogy az időmérő pontosan mit is jelent, egyelőre nem tudni biztosan, de a következő szobák egyikében egy nukleáris fegyver fejlesztés alatt áll.

Könnyű kitalálni, hogy mi történt/történik itt, de az biztos, hogy ezzel elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy a Warzone-nak története van. A játékosok egyébként igen gyorsan képesek kitalálni a Warzone rejtélyeit, így a jövőben egyre többet tudhatunk meg arról, hogy mivel készül az Infinity Ward.

Lehetséges, hogy egy játékon belüli eseményt jelez elő mindez? Vagy már a következő évad történetét?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×