Ha a következő hetekben Pimp bármilyen rangsorolt CS-t szeretne játszani, második profilra lesz szüksége.

Az eredetileg profi CS:GO játékosként karriert indító, majd a kommentátori pályára átálló Pimp a következő 35 napban biztosan nem játszik majd MM-et.

A játékos a hírek szerint griefing miatt kapta az eltiltást. Pimp még a fejlesztőket is megjelölte Twitteren, elpanaszolva, hogy milyen események vezettek odáig, hogy kitiltatta saját magát.

5 egyértelmű csaló ellen játszottunk. Megpróbáltuk feladni, de egy „csapattársunk” szerint viccesebb idióta módon viselkedni.

A meccs egyébként élőben is ment, így nem csak a 4 csapattársával tolt ki a játékos, hanem több mint 2800 nézővel is, akiknek végig kellett szenvedniük a meccset a csapattal.

Az matchmaking tiltás valószínűleg nem érintené ennyire érzékenyen a játékost, az már inkább probléma, hogy a tiltás miatt semmilyen VALVE által futtatott szerveren nem tud játszani. Ha ez nem lenne elég, az összes szolgáltató is kiesik, így ugrott a FaceIT is és minden ehhez hasonló platform.

Pimp már felvette a kapcsolatot egy FaceIT adminnal, hogy engedélyt kérjen egy másik profil készítésére.

Bár Pimp-nek tényleg nem kellett volna végeznie a saját csapattársával, emiatt egy 35 napos tiltást kapni egyértelműen erős túlzás. Aki játszik MM-en, az tudja, ez a minimum, amit egy ilyen meccs során elszenvedhetünk. Arról egyelőre nincs hír, hogy a VALVE újravizsgálja-e az ügyet.

Szerintetek jogos a 35 napos tiltás, vagy túlzás ennyi időre kitenni egy TK miatt?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×