Akármennyire is meglepő hír, egy teljesen új Commandos játék fejlesztését kezdte meg a Claymore Game Studios. Lehet dörzsölni a markunkat.

A Tropico kiadója, a Kalypso Media még 2018-ban jelentette be, hogy feltámasztja a klasszikus Commandos valós idejű stratégiai játékot. Ez a projekt a Commandos 2 Remastered verziójával indult, mely idén januárban jelent meg, de ezen kívül a Kalypso új játékokat is ígért.

Most a Claymore Game Studios bejelentette, hogy a kiadó egyik belső fejlesztőcsapata már megkezdte a következő, új játék fejlesztését. Jelen pillanatban azonban még nem tudjuk a játék címét sem, ráadásul sem a Kalypso, sem a Claymore nem mondtak sokat.

Kép forrása: Commandos 2

„Megkezdtük a fejlesztést és a következő hónapokban új munkatársakkal bővítjük a csapatot. Reméljük, hogy velük együtt szerves részévé válhatunk az ikonikus stratégiai játéksorozat fejlesztésének. Mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb Commandos játékot készítsük el PC-re és konzolokra is” – írta Simon Hellwig, a Kalypso Media Group GmbH alapítója és vezérigazgatója.

A németországi székhelyű stúdió még jelenleg is toborozza a fejlesztőket az új Commandos projekthez, így valószínűleg eltart még egy darabig, mire megkapjuk a kész játékot.

Te örülsz annak, hogy új Commandos készül?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×