Minden jel arra mutat, hogy egy Operation Health-hez hasonló időszak közelít a Rainbow Six felé.

Annak ellenére, hogy a Year 5 Pass teljes tartalma kiszivárgott, a Rainbow Six közösség szinte kizárólag az operátorokkal van elfoglalva. A szokásos 8 új karakter helyett ugyanis ezúttal csak 6 érkezik a játékba. Ennek két legfőbb oka lehet:

  • Egy újabb Operation Health-hez hasonló időszak következik, melyben a hangsúlyt nem az újdonságok, hanem a javítások kapják. Klasszikus értelemben itt ugye új operátort tényleg nem kapunk. De a használhatatlan operátorok feljavításával mégis sokkal színesebb lesz a játék.
  • A másik lehetőség, hogy reworkök érkeznek a Ubisoft műhelyéből. Mivel a Year 5 Pass csak az új operátorokat említi, simán lehet, hogy Tachanka, Bleackbeard vagy Castle rework miatt érkezik kevesebb új operátor.

Az operátorok utáni sokk mellett érdemes persze végignézni, mit is tartogat még nekünk a Year 5 Pass. A VIP tagság exkluzív skineket, 5% Renown bónuszt, Alpha Pack boostot és 10% kedvezményt is jelent a shopban. Emellett 30%-os kedvezményt kapunk a Battle Pass arából, és 30% Battle Point bónuszt is kapunk. Az árát egyelőre nem ismerjük.

Természetesen egyből beindultak a találgatások, hogy vajon mit is látunk a Pass kiszivárgott képén? Ezerrel mennek a találgatások a képen szereplő operátorokról, fegyver skinekről és az esetleges mapokról.

Jó hír, hogy a kiszivárgott Pass lejárati ideje 2021 január 31, vagyis jó eséllyel még januárban meg is érkezik, hogy valóban egy évig használható legyen majd.

Ti megveszitek az ideit?

×