Ha minden igaz, nem kell túl sokáig és a tízéves évfordulóig sem várni arra, hogy debütáljon az Unreal Engine 5-ben készült reboot.

Az év talán legvártabb fantasy horrorja még ebben az évben elérhetővé válhat, holott sokan gondolták azt, hogy a készítő Bandai Namco kivárja a megjelenéssel az első játék tízéves évfordulóját. A 2014-es Lord of the Fallen rém sikeres akció RPG-nek bizonyult, így a rajongóknak már régóta adósak a gyártók egy méltó folytatással, vagy – ez esetben – reboottal.

Forrás: Bandai Namco

A game Unreal Engine 5-ben készült újragondolása/folytatása (valószínűleg inkább az utóbbi, csak ugyanazt a nevet kapta, mint az eredeti) jó ideje készülőfélben van, de

végre kaptunk támpontot, hogy mikor jelenik meg

vette észre a VGC. A fényelésében és hangulatában is koromsötétnek tűnő, harmadik nézetű szerepjáték az eredetivel azonos címmel jelenik meg, de nem csak a sokkal látványosabb és részletgazdagabb külsőségeiben lesz más, mint az elődje. A Sötét Kereszteslovagok rendjében szolgáló katonaként kapod benne azt a küldetést, hogy vadászd le a démoni istenséget, Adyrt. Ez a történet elvileg bő 1000 évvel játszódik az első játék eseményei után, szóval ahhoz képest teljesen új kalandra számítunk. A legfrissebb nyomok, hogy milyen lesz, ebben a technikai bemutatóban jelentek meg:

 

Végül a premier – erről a sokat próbált és többször bizonyított szivárogtató, Aggiornamenti Lumia szellőztetett meg szerinte biztos dátumot:

 

A játék tehát várhatóan már idén, október 13-án napvilágot lát – addig ujjak keresztbe, hogy minden jól sikerüljön az utolsó simítások során! A Lords of the Fallen PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re válik elérhetővé.

Jó év az idei a fantasy fanok számára:

Hivatalosan is bejelentették az Elden Ring új DLC-jét

 

×