2022 egyik legnagyobb játéka, az Elden Ring megkapja az első nagyobb kiegészítőjét: jön a Shadow of the Erdtree elnevezésű DLC.

Jó hír azoknak, kik igen sok időt, energiát fektettek az egyik legismertebb souls-játékra. A fejlesztő FromSoftware nemrég egy Twitter bejegyzésben osztotta meg a nagyvilággal, hogy a 2022-es Elden Ring egy igen nagy kiegészítőt kap. A DLC bár már fejlesztés alatt áll, egyelőre nem osztották meg, hogy mikor jelenhet meg.

Készül a Shadow of the Erdtree kiegészítő.

Egy rövid blogbejegyzésben tehát maga a fejlesztő számolt be arról, hogy a kiegészítő PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Steamre is elhozza a friss kiegészítőt. Sajnos ennél többet nem is osztottak meg, ráadásul egyelőre ez is csak japánul olvasható.

Az Elden Ring DLC-je azonban igen izgalmas bejelentés, hiszen a játék 2022 egyik legnagyobb sikere volt, ami eddig szokatlan volt a FromSoftware játékaitól. Világszerte már több mint 20 millió darabot adtak el belőle. Persze, aki ismeri a FromSoftware szokásait, azt tudja, hogy a játékok nagyjából egy év után kapnak DLC-t.

Arról, hogy a Shadow of the Erdtree milyen történettel vagy tartalommal várja a játékosokat, egyelőre nincs információnk, csak a címe és a fenti kép érkezett hozzá. Korábban persze ennél többet kaptunk, hiszen a Colosseum kiegészítőhöz egy külön videót is kaptunk.

 

Reméljük, hogy hamarosan még több információ érkezik az új DLC-ről.

Ezt láttad már?

Fizet a Microsoft, ha az Edge böngészőt használod a Chrome helyett

 

×