Amikor azt hitted már mindent láttál, jön az ActiVision és olyat húz a crossoverek szintjén, hogy Aku Aku adja a másikat.

Készülj fel a legambiciózusabb crossoverre, amit valaha láttál: a Call of Duty és a Crash Bandicoot találkozik a legújabb Call of Duty: Modern Warfare 2 DLC-ben – számolt be a Gaming Bible. És nem szórakoznak:

a hír igaz,

de kötve hisszük, hogy bármelyikünk is előre látta volna ezt az együttműködést. A sajátos, tényleg teljesen hihetetlen crossoverrel Crash Bandicoot testreszabási lehetőségek kerülnek a Call of Duty: Modern Warfare 2-be és a Call of Duty: Warzone 2-be, így az operátorod a kedvenc Crash karaktereid stílusos maszkjait viselheti.

Forrás: ActiVison Blizzard

A DLC egy hat maszkból álló csomagot bocsát a rendelkezésedre, teljesen ingyen. A karakterek, akiknek a maszkjában pompázhatsz a Call of Duty világában: Crash húga, Coco, a gonosz Dr. Neo Cortex, Tawna, Dingodile, illetve nyilván Aku Aku és maga Crash. Vicces módon Aku Aku már korábban is maszkként jelent meg, Crash körül lebegve, hogy a kaland során, mindig a szükséges időben legyőzhetetlen power-uppal rázza fel a rókát. Aku Aku a Call of Dutyban nem hoz magával hasonló képességet: ezt a maszkot viselve sem leszel sebezhetetlen battle royale közben. A csomag elvileg már el is érhető a két CoD game-ben:

 

Bár a Call of Duty világa eddig sem szűkölködött bizarr crossoverekben (a közelmúltban colt már Rambo, Attack on Titan, Snoop Dogg, és ki tudná feledni a kolosszális Godzilla Vs Kong eseményt?), de ez mindenképp a top 3 legfurcsább együttműködés. Abból a szempontból pedig feltétlenül első, hogy korábban nem szerepelt a CoD-ban másik Activision-Blizzard franchise. Crash Bandicoot megjelenése tehát úttörő mutatvány, és további együttműködések előtt nyithat utat.

Rögtön el is lehet képzelni, milyen lenne a CoD összeboronálva olyan más Blizzard címekkel, mint a Spyro the Dragon, az Overwatch, a World of Warcraft, vagy a Diablo. De ha már itt tartunk, menjünk el a falig: ha tényleg nagyot akarnak robbantani, még ott a Candy Crush is…

Az meg nemrég derült ki, hogy Crash még egy fontos porondon próbálhatja ki magát hamarosan:

A Crash Bandicoot fejlesztői belengették a mozis adaptációt, a Mario sikere után

 

×