A Super Mario film sikere után a Crash Bandicoot fejlesztői felhívják a Sony figyelmét a játékukra.

A Super Mario Bros.: A film még három hete sincs a mozikban, de máris elképesztő sikert aratott. Az animációs videojáték-adaptáció szépen halad az 1 milliárd dolláros bevétel felé, szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy a rajongók korábbi minden aggodalma elszállt.

Tekintve, hogy a film milyen jól sikerült, elég valószínűnek tűnik, hogy más játékfejlesztők és kiadók is megpróbálnak majd a nyomdokaiba lépni saját animációs filmadaptációikkal. A Dexerto beszámolója szerint a következő franchise, ami hamarosan adaptációt kaphat,

az a Crash Bandicoot.

A Twitteren a Crash Bandicoot fejlesztői, a Toys for Bob azt írta: „A vízvezetékszerelő fiú hihetetlen mozifilmes sikere után úgy gondoljuk, hogy itt az ideje Crash mozis debütálásának! Mit szólsz hozzá, Sony Pictures Animation?”

 

Bár ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy máris készül a Crash film, de a bejegyzés alatt elég hamar egyértelmű lett, hogy lenne rá igény, legalábbis a rajongók részéről. Jelenleg pedig annyi videojáték-adaptáció van készülőben a világon, hogy simán beleférhet egy Crash mozi is, főleg, hogy a kiadó is nyitott rá.

Te örülnél neki?

Ezt láttad?

Elhunyt Cs. Németh Lajos, a szinkronszakma legendás alakja

 

×