Úgy tűnik, hogy bejöttek a korábbi szivárogtatások.

Azt már kedd óta biztosan kijelenthetjük, hogy a Fortnite következő szezonja vasárnap reggel startolhat el. Az Epic Games az elmúlt hetekben több, meglehetősen érdekes teasert is posztolt a közösségi felületeire, ám konkrét nyomokkal eddig nem igazán találkozhattunk. A Nintendo eShopban egy Paradigm skinre emlékeztető banner bukkant pár fel hete, ám nagy eséllyel túl korán élesítették a japán munkatársak azt a képet.

Szerencsére szerdán már nem fogta vissza magát a marketingcsapat. Visszakerült a Switch virtuális boltjába a fentebb emlegetett Paradigm kép, ám további három boltban is változások történtek. Az Epic Games Store, az Xbox Store és a PlayStation felület szintén frissült, ám ezek más-más outfiteket lepleztek le.

 

Igaznak bizonyulhatnak a korábbi leakek?!

Már hetekkel ezelőtt keringett a Twitteren egy emo stílusú Meowscles outfitet ábrázoló kép, ahogy azt sem titkolták az adatbányászok, hogy a Pókemberből ismerős Gwen is a szigetre érkezhet. Úgy tűnik, hogy a forrásaik ezúttal sem tévedtek, hiszen éppen ezeket láthatjuk a fenti képeken. A jelenlegi lista a következő:

  • Epic Games Store – Emo Meowscles
  • Playstation – Spider Gwen
  • Nintendo – Remixed Paradigm
  • Xbox Store – Egy ismeretlen, króm effekttel átitatott tenyér

A fejlesztők ritkán szokták kiteríteni az összes kártyájukat, így nem okozna meglepetést, ha csütörtök délután újabb információkat tudhatnánk meg az érkező szezonnal kapcsolatban. A héten nem érkeznek új küldetések sem, így érdemes a régieket bepótolni.

Megvan a pontos időpont – Ekkor érkezik az új Fortnite szezon

https://leet.hu/vga-kartyak/

×