Már csak pár napot kell várnunk.

Az elmúlt hetek során az Epic Games ismét marketinghadjáratba kezdett. Nem véletlenül, hiszen napokon belül elstartolhat a Fortnite Chapter 3 Season 4. Több információ is kering a tematikájával kapcsolatban, az adatbányászok jelentős része egyetért abban, hogy nagy eséllyel a nosztalgiáé lesz majd a főszerep. Visszatérhetnek régi fegyverek, régi járművek, de a pálya is ennek megfelelően alakulhat.

A hét elején megérkezett Staging szerverekre a v22.00-as build, így borítékolható volt, hogy csúszással ezúttal sem kell kalkulálnunk. Kedd délután az Epic Games hivatalosan is bejelentette, hogy melyik nap és pontosan hány órakor kezdődik a szerverleállás.

Vasárnap délután már az új szezonnal ismerkedhetünk!

A frissítés magyar idő szerint vasárnap reggel, körülbelül 8:00-kor kezdődik majd. A korábbi szezonok tapasztalatai alapján 11 és 13 között élednek újra a szerverek, ám egy-egy váratlan hiba beleszólhat ebbe. A Season 3 vége előtt az alábbi elmaradásokat mindenképp érdemes lehet pótolni:

  • Ne felejtsd el feloldani a Battle Pass jutalmakat. Hiába szerezted meg az értékes csillagokat, ha közben elfelejtetted kiváltani a skineket vagy épp extra stílusokat.
  • Gyűjtsd be az elmaradt Snap stílusokat. A Snap Tokeneket a pályán szétszórva találhatjuk meg, érdemes ezeket is begyűjteni.
  • Nem szabad elfeledkeznünk az Indiana Jones skinről sem, mely a szezon „titkos” Battle Pass outfitje volt. Pár egyszerű feladat teljesítésével már landolhat is a lockerben.
  • A Phantasm’s Level Up Quest Pack tulajdonosainak is érdemes begyűjteni az elmaradt Tokeneket, hiszen a szezon végeztével ezeket sem találjuk meg már a pályán.

Sok sikert kívánunk az utolsó napokra!

Boritókép: YouTube

Ilyen nincs: hotelben felejtettek egy Meta Quest Pro-t, kiszivárgott milyen lesz!

https://leet.hu/iskolakezdes/

×