Tovább pöröghetnek a néhány másodperces, de annál sokkal viccesebb Coub-videók.

Március közepén érkezett a szomorú hír, miszerint heteken belül megszűnik a rövid vicces videókra épülő, orosz illetőségű platform, a Coub.

A magyarok és a tartalomgyártók körében is kifejezetten népszerű platform elméletileg április 1-én szűnt volna meg, a Telex azonban arra lett figyelmes, hogy az még április 5-én is elérhető, tökéletesen működőképes. A Telex megkereste a Coubot is, ami megerősítette,

hogy mégsem zárják be a kapukat, folytatják a működést.

A megszűnés okaiként sokan az ukrán-orosz háború nyomán jött szankciókat sejthették, a valódi indok azonban ennél sokkal prózaibb. A Coubot működtető orosz Komitetnek egyszerűen elfogyott a fejlesztésre fordítható pénze, emiatt pedig már december eleje óta vevőt kerestek a platformra.

Márciusig viszont senki nem jelentkezett, ezért ezekre az okokra hivatkozva bejelentették a megszűnést. Azóta viszont mégis bejelentkezett valaki a Coubért, ami azt jelenti, hogy egy megújult csapattal, de tovább folytatja a pályafutását.

Valamiért a magyarok körében igen népszerű a Coub, sőt, különös mém-platformmá alakult. A néhány másodperces Coub-videók mindig viccesek, frappánsak voltak, olyannyira, hogy több tartalomgyártó készített ezekkel reakciós tartalmakat. Az egyik ilyen nyilvánvalóan mindenki Atyája, Zsoze, aki egy csomószor röhögte rommá magát a kaszástól megmentett platform tartalmain.

 

A Razer fejhallgatója mentette meg a játékost a haláltól

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×