Friss LTM játékmóddal jelentkezett a Rainbow Six: Siege, tegnap óta elérhető a csak fejlövést díjazó móka. Te már kipróbáltad?

Ez ugyan nem áprilisi tréfa, de a Rainbow Six: Siege fejlesztői szeretnék kicsit feldobni a hangulatot ezen a hétvégén. Ahogy korábban ígérték, a játékba néha beraknak majd Arcade játékmódokat, és most itt is van egy. Ez persze nem új, hiszen a játékmód már korábban is játszható volt, de most ismét lövöldözhetjük a fejeket.

A Headshot Arcade játékmód visszatért – írja a Ubisoft.

A fejlesztők a Twitteren osztották meg március 31-én, hogy a játékmód most visszatért a játékba. A mód lényegében a fejlövést részesíti előnyben. Arról nem is beszélve, hogy egyfajta kihívást is közzé tettek, persze tét nélkül.

„Aki először megosztja a bizonyítékot, hogy lehozott egy ACE-t újratöltés nélkül, elnyeri a halhatatlan tiszteletünket és csodálatunkat” – írták.

A játékmód egyébként nagyon egyszerű, csak fejlövés esetében lehet valakit megölni, a fejlövés pedig egyből kill. A felállás szokásos 5v5, azonban nincs prep-phase, a játékmód pedig Secure Area. Az operátoroknak fix loadoutjuk van és nem használhatók a képességek.

Te mennyire szereted ezt a játékmódot?

Ezt láttad már?

A toxic playereket bünteti, a jókat jutalmazza majd a Ubisoft a Siege-ben

 

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×