A Riots Games bejelentette, hogy az újonnan hozzáadott Chemtech Dragon további értesítésig eltávolításra kerül a játékból.

A League of Legends 12. szezonjával a fejlesztők két új drake-et vezettek be, amelyek megosztják a Riftet. Míg egyes játékosok izgatottan fogadták az újdonságot, mások hamar észrevették, hogy a Chemtech Dragon, a terep és a lélek mennyire overpowered a többiekhez képest.

A megjelenése óta a közösség azzal érvelt, hogy ez a legerősebb drake, amit valaha a játékba tettek, és könyörgött a Chemtech elemek folyamatos nerfjéért. Ezért január 13-án a fejlesztők közölték, hogy fontolgatják a teljes eltávolítását, és hogy felméréseket fognak kiküldeni a visszajelzésekért.

Kiderült, hogy a Riot úgy döntött, hogy hallgat a rajongókra, mivel bejelentették, hogy további értesítésig letiltják a sárkányt.

A hivatalos blogbejegyzésben ez áll: „Az elmúlt hónapokban figyelemmel kísértük a visszajelzéseiteket a közösségi oldalakon és a kérdőíveken keresztül, és nyilvánvalóvá vált, hogy a Chemtech még ezt a szándékot figyelembe véve is túl frusztráló lett – különösen a vesztésre álló csapat számára.”

 

„Amíg aChemtech sárkány és a hozzá tartozó rendszerek le lesznek tiltva, dolgozni fogunk a jelenlegi verziók átalakításán, hogy kiküszöböljük a felmerült problémákat, ugyanakkor megvalósuljon az eredeti elképzelésünk is. Elsődlegesen a terepre fogunk összpontosítani. Időbe telhet mindent megfelelően átdolgozni, ezért lehet, hogy még egy jó darabig nem hozzuk vissza a Chemtech sárkányt.”

Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi formájában nem fog visszatérni a sárkány, de mindenképp visszatér, hiszen ismerjük a Riot Gamest.

Addigis lehet tolni a rankedet, persze lehet, hogy Zeri megzavarja.

“Sonic nerf pisztollyal” – Futótűzként terjed a profi LoL-os Zeri klipje

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×