A Team Liquid Academy ADC-je, Sean ‘Yeon’ Sung megmutatja, hogyan is kell az új hőst, Zerit használni.

A League of Legends 2009-es megjelenése óta egy teljesen más játékká nőtte ki magát, mint amilyen egykor volt. Most, 2022-ben már több mint 157 bajnok közül választhatnak a játékosok, amelyek mindegyike egyedi sajátosságokkal és képeségekkel rendelkezik.

Nincs jele annak, hogy a fejlesztők lassítanának a kiadásokkal, és kétségtelenül még több bajnok lesz a láthatáron. Azonban ahogy a játék fejlődött, úgy fejlődött a képességek mechanikája is, amit meg kell tanulnod ahhoz, hogy hatékonyan tudj játszani az új bajnokokkal.

A legújabb kiadás, Zeri sem kivétel, ahogy azt egy klip is bizonyítja, amelyben egy profi játékos szó szerint eljátszadozik a prédáival.

Január 23-án a Team Liquid Academy ADC-je, Sean ‘Yeon’ Sung mutatta be a képességeit az új bajnokkal, Zeri-vel. A klipben látható, ahogy a profi kihasználja a bonusz mozgási sebességet biztosító képességeit.

A klipben a játékos folyamatosan provokálta az ellenfeleit, kikerülve az összes ellenséges képességet néhány lenyűgöző mechanikával.

 

Egy kommentelő  Zerit egy idegesítő szúnyoghoz hasonlította: „Ez a bajnok olyan, mint egy szúnyog, rendkívül idegesítő és nehéz elkapni”.

Mások a bajnok gyenge sebzésén gúnyolódtak: „Az egyetlen dolog, amit látok, hogy ez a bajnok negatív sebzést okoz” – mondta Doxylol.

Igy nézet ki az egész jelenet az ellenséges csapat szemszögéből: 

 

Annak ellenére, hogy Zeri egy újonnan megjelent bajnok, 42,38%-os győzelmi arányt ért el a 12.2-es patchben. Ilyen gyenge nyerési arány mellett több mint valószínű, hogy számítanunk kell arra, hogy a Riot buffolni fogja őt, így még abszurdabbá téve őt a 12.3-as patchben.

Ismerkedj meg az új Void junglerrel is!

Minden, amit az érkező Void junglerről tudunk – “Megszállta Reav3et”

https://leet.hu/akcioeso/borítókép: Dabuin

×