Régóta pletykálták a dolgot.

Az elmúlt hónapokban többször is felmerült a leaker közösségnek hála, hogy a PUBG: Battlegrounds ingyenes modellre válthat át a közeljövőben. Augusztusban már volt egy pár napos tesztidőszak, mely tovább erősítette ezeket a pletykákat. Péntek hajnalban, a The Game Awards keretein belül a fejlesztők hivatalosan is lerántották a leplet a jövőbeli terveikről.

Teljesen ingyenessé válik a játék január 12-én!

 

 

A fejlesztők szerint egy új korszak köszönt a PUBG-re, ennek az első lépcsőfoka januárban kezdődik el, amikor Free to Play modellre vált át a játék. PlayerIGN, a népszerű adatbányász már csütörtök este elhintette ezt az információt, annyival kiegészítve, hogy ez még tényleg csak a jéghegy csúcsa és további finomságokra is számíthatunk az elkövetkezendő időszakban.

A fejlesztők néhány extra ajándékkal is meglepik azokat, akik előregisztrálnak a F2P időszakra. Ehhez nem kell mást tennünk, mint:

  • Ellátogatni a https://pre-reg.pubg.com/en-us weboldalra
  • Jelentkezzünk be vagy regisztráljunk egy Krafton ID accountot
  • A bejelentkezés/regisztrálás után kössük össze a megfelelő platformokkal a fiókunkat

  • Keressük meg a PRE-REGISTER gombot a fentebb linkelt pre-reg weboldalon és kattintsunk rá a „PRE-REGISTER” gombra.

Egyes információk szerint néhány funkcióért fizetniük kell a játékosoknak, feltehetőleg a Ranked módot és a Custom szervereket is „DLC”-hez kötik majd, de minden más teljesen Free-to-Play lesz.

Szerintetek jó döntést hoztak a fejlesztők?

https://leet.hu/samsung/

×