Szép profitot hozott össze az elmúlt hetekben.

Amikor már azt hinnénk, hogy az elmúlt évek hírei után nem tud senki újat mutatni a kriptovilággal kapcsolatban, akkor ránk cáfol egy hörcsög. Bizony, jól olvassátok, a négylábú emlős szabadidejében különféle kriptovalutákat vesz és ad el, ráadásul mindezt akár élő adásban is követhetjük. A Mr. Goxx nevet viselő házikedvenc a különlegesen kialakított lakhelye segítségével hozza meg a döntéseit.

Goxx Box – Az iroda

A Goxx Box névre hallgató „irodában” találhatunk egy-egy BUY és SELL névre hallgató wc-papír gurigából kialakított átjárót. A logika magáért beszél, ha a ‘buy – vétel’ feliratú gurigát választja a hörcsög, akkor új valutákat vásárol az interneten, míg a ‘sell – eladás’ alagúton átbújva megválhat azoktól. Minden tranzakciót 20 eurós léptékben folytat le Mr. Goxx. Egyszerű, de nagyszerű ötlet az állat gazdájától, az már biztos.

Az asztal sem hiányozhat az irodából

Jogos kérdés lehet még, hogy mi alapján dönti el, hogy éppen melyik népszerű valutából vásároljon vagy épp adjon el. Erre is tökéletes választ kapunk. A lakhelyeként szolgáló Goxx Boxban található egy hörcsögkerék is, melynek segítségével kerül kiválasztásra a valuta pontos típusa is. Igazán színes portfólióval rendelkezik Mr. Goxx, hiszen a kerék közel 30 opciót kínál jelenleg, köztük olyan népszerű valutákkal, mint a BTC, ETH, ADA vagy épp a DOT.

 

A hörcsög hivatalos Twitter oldalán automatizált üzenetben azt is megtudhatjuk, hogy épp milyen tranzakciókat bonyolított le adott nap. Időnként az is kiderül, hogy a kezdeti 390 dolláros alaphoz képest hogy is áll a kis négylábú. A legutóbbi ilyen tweet alapján 63.27 euró profitnál jár, mely kétségkívül szép kis teljesítmény, főleg egy hörcsögtől.

Forrás: BusinessInsider
https://leet.hu/shop/back2school/

×