Nem lepődnénk meg.

Vasárnap ért véget a VALORANT Champions Tour 2021: Stage 3 Masters esemény. Az offline rendezvényen a legjobb Valorant csapatok mérhették össze tudásukat. Azt már a csoportkörök során megtudtuk, hogy Yoru-t senki sem merte bevállalni, de ez nem meglepő annak tényében, hogy a fejlesztők már jó ideje belengették a reworköt.

Úgy tűnik elkerülhetetlen lesz a Jett nerf!

Riot needs to nerf Jett for Champions from ValorantCompetitive

Az eseményen világosan kiderült, hogy milyen OP ügynökről is beszélhetünk. Az alacsonyabb rangokon talán nem jön ki az előnye, ám olyan játékosokról beszélhetünk itt, akik nem mindennapi aimmal vannak megáldva. Jett 84%-os pickrate-tel rendelkezett, míg a következő Duelist kategóriában eső ügynök csak 28%-kal büszkélkedhetett. Elképesztő arány ez, kis túlzással egy meccsről sem hiányozhatott, kötelező választás volt minden csapatnál. Ezt látva csak a Competitive subredditen több ezren az ügynök nerfelését támogatják.

A Riot Games-nél nem eszik azonban ilyen forrón a kását, tudjuk, hogy nagyon alaposan odafigyelnek a belsős in-game statisztikákra. Így könnyen lehet, hogy a teljes játékosbázisra nézve szertefoszlik a profi kupákon látott előny és hozzá sem nyúlnak majd végül Jett-hez.

Szerintetek ráférne egy kis nerf az ügynökre?

×