Akkor még egyszerűbb volt a választás.

A héten véget ért az aktuális tanév, mely azt jelenti, hogy a középiskolások mellett immár az általános iskola utolsó évfolyama is elbúcsúzott az eddig otthont adó intézménytől. Nem titok, hogy a ballagókat ilyenkor meg szokták lepni a családtagok és rokonok némi zsebpénzzel vagy épp az általuk kinézett ajándékkal.

Biztos sok fiatal gamer kapott vagy kért ballagási ajándék gyanánt valamilyen gamer vagy tech tárgyat. Ha még nem választottál, akkor webshopunkban rengeteg kiváló ajánlat vár rád. Durva belegondolni, hogy mennyit változott a gamerek ajándékozási szokása, igénye az elmúlt évek során. Elég csak belegondolnunk, hogy akkor klasszikus értelemben az otthoni játék fogalmát kimerítette egy-egy konzol és a hozzájuk tartozó kiegészítők. Filmekkel, játékokkal kapcsolatos merch-ök is csak elenyésző számban voltak a polcokon. Manapság pedig ezernyi billentyűzet, egér vagy épp hardverkomponens közül is választhatunk.

Nézzük is, hogy milyen gamer ajándékokkal ünneplettünk volna 20-30-40 évvel ezelőtt!

Hát igen, túl nagy meglepetést nem okozott a galéria, a legtöbb játékos valamilyen Nintendo konzollal gyarapította a kollekcióját egy-egy nevesebb ünnepen. Akkor még nem kellett gondolkodnunk, hogy milyen szenzorral felszerelt egeret és milyen kapcsolóval operáló billentyűzetet használjunk játékra.

Ti milyen ajándékot kértetek / kaptatok ballagásra?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×