Az első videók alapján élvezetes újítás vár a PUBG játékosokra, hamarosan indul a Racing Mode.

A játékosok legnagyobb bánatára, a PUBG fejlesztői már csak elvétve rukkolnak elő igazán izgalmas újdonságokkal a játékon belül. Az Update-ek jönnek persze, de valami ütős vérfrissítést már idejét sem tudjuk, mikor láttunk utoljára.

De hátha a frissen bemutatott Racing Mode majd meghozza a régóta várt áttörést!

A játékmód lényegében egy PUBG halálfutam lesz, ahol általunk választott járművel szállhatunk versenybe a többiekkel, Miramar dűnéi között. Motor, Buggy, Coupe RB, Dirt Bike és Mirado közül választhatunk, melyek egyedi fegyverzettel lesznek felszerelve.

Ezután már indulhat is a gyilkolászás! A cél elsőként áthaladni a célvonalon, ennek eléréséhez pedig érdemes hátráltatni a riválisokat. Igen, fegyverekkel, amikhez a pályán található Ammo ládák nyújtanak majd támogatást. Akit kilőnek, természetesen respawnol majd a legutóbbi Checkpointnál, és folytathatja a futamot. A halálfutam az alábbi két pálya egyikén zajlik majd.

Csak hogy ne legyen ilyen egyszerű, a pályán Boost ládákat is találunk majd, amik max sebességgel ruháznak fel minket egy rövid ideig.

Akinek meghozta a kedvét a rövid ízelítő, az júniusban több alkalommal is kipróbálhatja, Solo játékmódban például június 7 és 14 között lesz elérhető.

Versenyre fel, indul a PUBG Halálfutam!

A borítókép csak illusztráció.

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×