A Hasbro pert indított a Call of Duty: Warzone miatt, az Activision nem ért egyet.

Bár az eddig soha életünkben nem jutott eszünkbe, hogy rákeressünk a warzone.com weboldalra, a helyzet most úgy hozta, hogy meg kellett tennünk. Ugyanis az imént említett böngészős játék tulajdonosa, a Hasbro, végül oly messzire ment, hogy perelte a hasonló névvel rendelkező játékot kiadó vállalatot.

Nézzük meg jól azt a bizonyos warzone.com böngészős játékot. Ugye, hogy egy aprócska hasonlóság sincs közöttük? A Hasbro nem így gondolta, elmondásuk szerint a Call of Duty miatt jelentős bevételtől estek el. A pcgamesn.com oldal információi szerint végül az ügyet perre is vitték.

Az Activision erre először is egy nyilatkozattal válaszolt: „A Hasbro virtuális társasjátéka a lehető legtöbb dologban teljesen eltér a Call of Duty: Warzone játéktól. Megjelenésében, stílusában és játékmenetében is nagyon különböző termékekről beszélünk. A warzone.com ajánlása szerint a Rizikó nevű társasjáték rajongóinak kedvez, online formában.

Fontos továbbá az az információ is, miszerint a Warzone és a Call of Duty: Warzone védjegyek bejegyzését már tavaly júniusban kérvényezte a kiadó vállalat, míg a Hasbrónak ez csak október környékén jutott eszébe. Az Activision most ellenkeresetet indított, és bírósági nyilatkozatot kért, amely megvédené a jövőben az ilyen bugyuta perektől.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×