Egy rendkívül türelmes Call of Duty játékos megszerezte első Prestige jelvényét a Cold Warban, anélkül, hogy valaha is megsebzett volna egy ellenfelet.

A Call of Duty-nak egyébként igen egyszerű alapja van. Öld meg az ellenfeleket, még mielőtt ők megölnek téged. Erre az alapelvre épült aztán a franchise összes új rendszere. Ehhez az alapelvhez többnyire minden játékos ragaszkodik és úgymond rendeltetésszerűen játszik. Ám a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenésével valaki új magaslatokba emelte a Prestige rendszert. Egy játékos szakított a hagyományokkal, és úgy CoD-ozik, hogy nem öl meg senkit. Nem aggódik a K/D miatt, nem törődik a fegyverekkel és kiegészítőkkel.

Ő a béke megtestesítője, aki csakis arra törekszik, hogy minden meccset kill nélkül fejezzen be.

Pilgore1-nek összesen 37 órára volt szüksége ahhoz, hogy elérje a célját. Anélkül, hogy valaha megölt volna egyetlen játékost is, 200 meccs alatt megszerte az első szintű Prestige jelvényt. Ez egyébként objective-k teljesítésével érte el. Nyilvánvalóan hosszabb idő volt, mint hagyományos módszerekkel, de sikerült.  Amíg idáig eljutott 102 győzelmet szerzett és 83 esetben vesztett.

„Szórakoztatónak találom ezt csinálni. Túl sok türelmem van, így ez segít” – mondta.

A játékos bebizonyította, hogy nem feltétlen kell ölni a játékban ahhoz, hogy jól szórakozzunk, vagy eredményeket érjünk el.

Mindenesetre azt megnéztem volna, hogy a csapattársak mit reagáltak, amikor egyik körben sem ölt meg senkit…

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×