A Fall Guys játékosai egy félelmetes MrBeast skinnel ölelhetik magukra belső állatukat, amely hasonlít a youtuber ikonikus logójára.

Jimmy ’MrBeast’ Donaldson az elmúlt pár évben már jól ismert névvé vált. Jótékonysági tevékenysége, munkája és ambiciózus törekvései a rekorddöntő ajándékoktól a hamburgerláncok nyitásáig mindenre kiterjednek.

Ez év elején Tyler ’Ninja’ Blevins, a G2 Esports és az AimLab társaságában  1.000.000 dollárt adományozott az Egyesült Királyságban székelő Special Effect nevű jótékonysági szervezetnek, amely mozgássérült embereknek segít játszani ilyen-olyan formában.

Mindez a Fall Guys ‘Battle of the Brands’ verseny részeként történt, amely egy igazán különleges esemény volt. Célja, hogy ajánlatok formájában pénzt gyűjtsön a jótékonysági szervezet számára. Erőfeszítéseik fejében a Mediatonic azt ígérte a legmagasabb ajánlatot tevőknek, hogy megkapják saját Fall Guys skinjüket.

Ninja már megkapta a skint, amely nagyon népszerű választássá vált a játékosok körében. A rajongók most MrBeast skinjét kaparinthatják meg.

 

Ninja Fall Guys skinjéhez hasonlóan a MrBeast-é is két darabban kapható. A felső fele a kék farkas feje, szeme két oldalán lilás rózsaszínes villámokkal kiegészítve. Éles fogai körbeveszik a kis Jelly Bean arcát. Közvetlen hivatkozás a hivatalos logójára.

A második darab egy fekete és kék kapucnis pulcsi, amelynek mellén a logó látható. Két rózsaszín húzózsinórja és hozzá illő nadrágja is van. Mindkettő egy-egy koronába kerül, ami azt jelenti, hogy az egész darabot csupán két koronáért lehet megszerezni.

 

Már most igen népszerű darabnak számít, de valójában az egész azért olyan különleges, mert tudjuk hogy milyen szép gesztus áll mögötte.

Ti megszerzitek ezt a szuper menő egyedi skint?

×