A Call of Doom: Tarkov egy készülő Doom mod, ami a Call of Duty-t és az Escape From Tarkovot ülteti be az eredeti id Software FPS játékába.

2024.05.08. – Ami azt illeti, nem volt túl jó hete az Escape from Tarkovnak. Miután bejelentették a játék 250 dolláros verzióját, ami az egyetlen lehetőség volt az offline, co-op PvE játékra, a fejlesztőknek vissza kellett vonniuk az egészet, és bocsánatot kellett kérniük a játékosoktól. Bár azóta persze úgy tűnik, hogy jobb a helyzet, sokan inkább más játékban keresnek hasonló szórakozást. A helyzettel például nagyon jól járt a Gray Zone Warfare, ami hasonló extrakciós élményt kínál. Ha azonban ennél még érdekesebb vagy őrültebb koncepció érdekel, akkor mutatunk valamit.

Call of Duty és Escape from Tarkov a Doomban

Bár már régóta készül, hamarosan megjelenik az a klasszikus Doom mod, ami a Call of Duty és az Escape From Tarkov játékból kölcsönöz játékelemeket és hangulatot. A Call of Doom: Tarkov neve is sokat elárul, de a lényeg az, hogy az 1993-as Doom egy kis ráncfelvarráson ment keresztül. A készítő Arrowood a modern FPS játékok részeit szépen átemelte a klasszikus lövöldözős játékba. Így a Call of Doom: Tarkov 90 realisztikus lőfegyvert ad a játékosok kezébe, köztük rozsdás fegyvereket is, amik célja, hogy a játékos sebezhetőnek érezze magát. A fegyverek és lőszertípusok közül persze a játékba csak azt vihetjük magunkkal, ami elfér a hátizsákba, így már érthető is, hogy hol a Tarkov vonal.

A leírás szerint a A „CALL OF DOOM” mod egy modern változat, amiben a játékosok a Call of Duty univerzumból importált, kiváló fegyverekkel harcolhatnak a szörnyek ellen. Fegyver animációk és hangok is bekerültek a játékba, szóval kicsit jobb, mint a „Call of DOOM: Black Warfare” mod.

 

A Call of Doom: Tarkov május 25-én jelenik meg, és letölthető lesz az ModDB oldalán. Ha azonban ez nem tetszene annyira, akkor még mindig ott van Gray Zone Warfare, amiben egyénileg és csapatban is teljesítheted a kimentős küldetéseket!

Ezt láttad?

Hivatalos: ez a 10 legrosszabb családi film a zodiákusban

×