Hivatalosan be nem jelentett cím tűnt fel az EA Games naptárjában – egy szivárogtató már szólt, hogy mi lesz az. Meglátjuk.

Gábor János

2024.05.08. – Az Electronic Arts megerősítette, hogy a 2025. március 31-én véget érő pénzügyi évben milyen játékokat tervez kiadni, ám az egyik címet rejtélyesen csak úgy írta le, hogy partner cégtől érkező IP lesz. A következő hónapok biztosan a sport jegyében telnek a kiadónál: jön az EA SPORTS F1 24 (május 31.), a College Football, a Madden NFL 25, az FC 25, majd már az év utolsó hónapjaiban az NHL 25. Oké, de mi ez az ismeretlen cím, ami várhatóan 2025 első negyedévére esik?

Erre készülhet az EA Games

A partnertől érkező cím a VGC sejtése szerint EA Originals játék lesz, de hogy pontosan mi az és milyen dátummal dobják piacra, egyelőre rejtély. A bejelentés a vállalat üzleti beszámolójának keretében érkezett, így

nem csak a közvélemény, a befektetői kör is csak pislog, hogy mire számíthat majd.

Egy, eddig elég stabil szivárogtatónak bizonyult forrás már feltűnt a színen: a Giant Bombos Jeff Grubb szerint a kérdéses partner a BioWare, a játék pedig, ami ezek szerint a következő naptári év elején lát napvilágot a kiadónál, a Dragon Age: Dreadwolf. Az újságíró jelezte: tudomása szerint az EA Games még ezen a nyáron leleplezi, hogy konkrétan melyik címről is van szó.

Ezt is olvasd el:

Mutatjuk a 10 autót, ami a legtöbbször szerepelt videojátékokban

×