Az Amazon The Boys sorozatának főgonosza méltó mocskos hírnevéhez a Mortal Kombat DLC előzetesében is. Így pusztít Homelander.

Gábor János

2024.05.07. – A Mortal Kombat 1 friss gameplay előzetese a hamarosan megjelenő új DLC egyik legvártabb karakterére, az Amazon Prime The Boys sorozatának Hazafijára koncentrál. Homelander akcióban is látható a kisvideóban, és nyugodtan mondhatjuk, hogy megőrzi benne vérmocskos személyiségjegyeit. Egy biztos:

a gonosztevő hamarosan bekerül a játékba, de a DLC megjelenési dátumát egyelőre nem közöltek.

A Mortal Kombat YouTube csatornán megosztott trailerben a karakter a sorozatban megismert szokásához méltón anyatejjel pörgeti fel magát, hogy aztán lézerszemmel pusztítsa az ellent, vagy éppen úgy, hogy fogja és belehajítja egy égen száguldó repülőgép hajtóművébe. Persze elég undorító, de éppen ez, a full groteszkbe hajló kegyetlenkedés a franchise legnagyobb szexepilje.

Ők érkeztek és érkeznek még a Mortal Kombatba

Homelander az ötödik DLC-karakter abból a hatból, ami a Kombat Pack 1 részeként bukkan fel a játékban. Omni-Man és Quan Chi 2023 novemberében, illetve decemberében jelent meg, míg a Suicide Squad karaktere, Peacemaker (John Cena hangján) márciusban. A Mortal Kombat nindzsa Ermac a múlt hónapban került a játékba, Homelander pedig valamikor a tavasz folyamán érkezhet, hogy aztán a nyáron a Mortal Kombat X karaktere, Takeda Takahashi zárja a sort.

Az eddig megjelent DLC-karakterekhez hasonlóan Homelander is először a Kombat Pack részeként lesz elérhető, majd egy héttel később önállóan megvásárolhatóvá válik. További részletek itt.

Ezt se hagyd ki:

Mutatjuk a 10 autót, ami a legtöbbször szerepelt videojátékokban

×