Egy hétig két egészen remek, összesen 15.000 forintba kerülő játékra markolhatunk rá teljesen ingyen.


Bódi Dániel

2024.05.02. – Hiába a PC-s játékosok egy részének az Isten tudja honnan eredő Steam-fetisizmusa, ha két egészen király kis játékot a Valve boltjában több, mint 15.000 forintért lehet megvenni, míg az Epic a két szép szemedért teljesen ingyen adja őket az Epic Games Store-ban.

Nyilván, az Epicnek fontosabb a saját üzletébe csábítani a játékosokat, mi meg nyilván örülünk neki: ingyen játék! Most, május 2-től egészen 9-ig például a Cat Quest II és a Orcs Must Die! 3 ütheti a markunk és csak tartanunk kell, maximum csak 2 percet kérnek az időnkből, míg lekattintjuk az igénylés gombot. Ezután pedig mindkét játékot akkor vesszük elő az epices könyvtárunkból, amikor akarunk, mivel az akció lejárta után is megmaradnak ott.

A Orcs Must Die! 3 egyébként egy kifejezetten izgalmas fantasy tower defense/akció-stratégia, amiben ork hordákat kell kifejezetten változatos módokon megállítanunk. Egyedül és egy haverral kiegészülve is felvehetjük a harcot, a kampány pedig körülbelül 17-20 órányi háborúra hív. A Steamen jelenleg 9730 forintba kerül, Epicen ingyenes.

 

A legnagyobb klasszikus szerepjátékokat idéző kézzel rajzolt 2D-s nyílt világú akció-RPG, a Cat Quest II pedig éppen jókor változott ajándékká. Augusztus 8-án ugyanis érkezik a harmadik felvonása a macska-kutya konfliktust csodás fantáziaköntösben elmesélő sztorinak, ami előtt még pótolhatjuk a körülbelül 12 órás, amúgy igen vicces és aranyos történetet. A Steamen 5840 forintot kérnek érte épp, az Epicen pedig május 9-ig ingyen adják.

Persze a Steamen sem vagyunk híján az ingyen játékoknak:

Ezzel a 46 egészen kiváló játékkal teljesen ingyen játszhatsz

×