A Warzone új kiegészítőkkel bővült a Modern Warfare III integrációt követően. Úgy tűnik, hogy ezúttal is ütős fegyverre bukkantak.

2024.04.25. – A Modern Warfare III fejlesztői már a játék megérkezése előtt kijelentették, hogy szakítanak az előző játék Weapon Tuning lehetőségével. A funkció arra adott lehetőséget, hogy az egyes kiegészítőket külön is lehessen finomítani az akkori Warzone kliensben. Nem véletlenül tették ezt, hiszen egy saját fejlesztésekkel szerették volna feldobni a játékot. Ide sorolhatjuk az átalakított mozgásokat, a friss fejlesztéseket és nem utolsó sorban egy olyan kategóriát, melyet eddig nem láthattunk a széria keretein belül.

Ez a friss fejlesztés Aftermarket Parts nevet viseli, melynek része a Conversion Kits névre hallgató kategória is. A programozók olyan szabadságot adnak a játékosok kezébe, mellyel a jól ismert fegyvereknek is új karakterisztikát adhatnak, még színesebbé téve a játékot. A pisztolyokból könnyedén SMG varázsolható, ahogy a felszerelhető fűrész vagy épp lángszóró sem elképzelhetetlen már. Természetesen ezeket a változásokat a Warzone is megkapta, így a játékosok a battle royale szabályok keretein belül is kiaknázhatják a tárgyakat. Úgy tűnik, hogy a legfrissebb Conversion Kit sem kérdez sokat.

A Warzone egyik legjobb AR fegyveréből piszok erős SMG-t varázsol az új kiegészítő

A JAK Revenger Kit április utolsó teljes hetében érkezett meg a játékba. Ezúttal egyetlen egy fegyverhez társítható a tárgy, egészen pontosan a BP50-hez. A nagyszerű AR fegyverből igazán erős SMG-t varázsol a kiegészítő. Nagyobb tárkapacitás, jobb kezelhetőség és nem utolsó sorban jobb sebességek és tűzgyorsaság jellemzi a frissen megalkotott SMG-t. Az első tapasztalatok alapján olyannyira jól sikerült ez a kiegészítő, hogy a legjobb daragépeket is megszégyeníti a BP50 átalakított változata. Metaphor azon nyomban le is tesztelte, ő sem csalódott a Warzone fegyver erejében. Ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre aggatni:

  • Muzzle: Casus Brake
  • Optic: Nydar Model 2023
  • Ammunition: 9mm High Grain
  • Rear Grip: TRST-IV Grip Tape
  • Conversion Kit: JAK Revenger Kit

Nerfre egy ideig nem érdemes számítani, ám sosem lehet tudni, hogy mire készülnek a fejlesztők, így nem érdemes sokáig kivárni a kipróbálással.

Ezt láttad már?

Igazi sci-fi kell az új gagyik helyett? Ez a 10 legjobb a 2010-es évekből

×