A Microsoft ismét lehetőséget teremt arra, hogy hozzájussunk egy limitált Xbox Series X konzolhoz és kontrollerhez, ami ezúttal X-Men tematikát kapott.

2024.04.24. – Az elmúlt néhány évben több egyedi Xbox Series X konzolt is láttunk, köztük számtalan olyat is, ami annyira limitált volt, hogy csak egy hivatalos nyereményjáték keretében lehetett hozzájutni. Ilyen volt nemrégiben a Dűnés vagy a South Parkos Xbox. A Microsoft most lerántotta a leplet a legújabb egyedi Xbox-ról, amit szintén meg lehet nyerni, akár még Magyarországról is. Ehhez csupán pedig néhány egyszerű dolgot kell tenned!

X-Men Series X

Akinek esetleg a képek alapján nem esik le azonnal, a konzol külseje a legújabb animációs sorozat, az X-Men ’97 alapján készült. Utóbbi egyébként elérhető a Disney+-on. Bár a dizájn a sorozaton alapul, valójában egy vadonatúj, háromoldalas képregényről van szó, rendes történettel, amit a konzol köré tekertek. A történet szerint a csapat a Master Mold és a Sentinellek ellen harcol. A csapda: mint a legtöbb egyedi Xbox konzol, ez is csak úgy szerezhető meg, ha bepróbálkozol a hivatalos nyereményjátékon. A nyertes a konzolon kívül egy Wolverine tematikájú kontrollert is kap. Mit kell tenni?

Kontroller

Míg maga a konzol exkluzív, úgy tűnik, hogy az X-Men rajongók az Xbox Design Lab-on keresztül megvehetik majd külön is Wolverine (Rozsomák) kontrollert, valamint a Bestia, Gambit, Morph, Jubilee, Jean Grey, Vihar, Küklopsz, Magneto, Vadóc és Bishop mintájára készült terveket is.

Ezek a tervek még nem jelentek meg az Xbox Design Labban, de ez talán csak idő kérdése. Ne felejtsd el próbálkozni, hátha tiéd lesz a konzol. Természetesen Magyarországról is lehet jelentkezni rá, amennyiben betöltötted a 18. életévedet.

Ezt láttad?

7 brutális bosszúfilm, amit muszáj látnod, ha eddig kimaradt az életedből

×