Egy Twitch streamer mindenkit lenyűgözött, amikor egyetlen gombbal, morzekódokkal játszotta az Elden Ringet, de Elon Muskot ez nem győzte meg.

2024.04.18. – A játékosok kitartása, türelme mindig lenyűgöz, különösen akkor, amikor valaki úgy dönt, hogy egy amúgy is nehéz játékot még nehezebbé tesz. Valaki nemrég például elérte az 500-as Prestige szintet a Modern Warfare 3-ban úgy, hogy multiplayerben soha egyetlen ellenfelet sem ölt meg. Egy Twitch streamer pedig hónapokkal ezelőtt belevágott egy Elden Ring végigjátszásba úgy, hogy a kontrollere egyetlen gomb és morzekód volt. Silithur dolga nem volt könnyű, de végre elérte a hőn áhított célt: legyőzte az Elden Boss-t és Elden Lord lett. Persze Silithur nem az első, aki szokatlan módon vágott neki a nehéz címnek, hiszen áprilisban egy másik Twitch streamer és sikeres volt a játékban, mindössze egy agyi jelvezérlővel.

Szép teljesítmény

„Bejelentem, hogy befejeztem az Elden Ringet egyetlen gombbal, megölve az összes memories-t adó bosst. Elég nagy kaland volt, évek óta nem mertem még egy ilyen kaliberű kihívást csinálni. Köszönöm azoknak, akik elkísértek az útra. Kihívás teljesítve” – írta Silithur a Twitteren.

De hogy jön ide Elon Musk?

Amikor éppen nem az üzleti birodalmát fejleszti, Elon Musk szeret videojátékokkal játszani, többször mondta már, hogy mennyire szereti az Elden Ringet és a Diablót. Tavaly azt állította, hogy korábban a világ egyik legjobb Quake játékosa volt, aztán többen kijelentették, hogy ez egyáltalán nem így van. Úgy tűnik, az Elden Ringben elért képességeiben is igen magabiztos, miután megpróbálta kigúnyolni a morzekóddal harcoló ER játékost. A fenti Twitter poszt a győzelemről valahogy eljutott Muskhoz is, aki valahogy nem volt annyira lenyűgözve.

„A végső harc gyönyörű, de könnyű. Próbáld ki ezt Maleniával” – írta Elon Musk a videóhoz. Silithur természetesen visszavágott, és küldött neki egy videót, amiben szintén morzekóddal győzi le Melániát, a játék egyik legnehezebb bossát. „Úgy érted, könnyű, mert olyan jó vagyok ebben a játékban?” – írta.

Úgy tűnik, sokan úgy gondolják, hogy Elon Musk indokolatlanul próbálta kigúnyolni a játékost, bár én érzek ebben némi poénkodást, ami persze nem egyértelmű. Többen megvédték amúgy a morzekóddal játszó játékost, akinek a teljesítménye egyértelműen lenyűgöző. Én több esetben feladtam az Elden Ringet.

Ezt láttad?

Eljárás indul a kisgyerekeket ezresekért összeugrasztó Mobilfoxosok ellen

×