Az immár ikonikus Call of Duty pacifista visszatért, és a Modern Warfare 3-ban érte el a 10-es Prestige szintet egyetlen ellenfél megölése nélkül.

2024.04.18. – Bár én is türelmes embernek tartom magam, sosem fogom megérteni azokat a (jó értelemben) őrülteket, akik képesek a lövöldözős játékokban úgy eredményeket elérni, hogy egyszer sem húzzák meg a ravaszt. Még tavaly számoltunk be róla, hogy több év kellett a leghumánusabb GTA 5 végigjátszához is, de ott is meg kellett ölni 96 ellenfelet. De valaki volt annyira türelmes, hogy elérte a 10-es Prestige szintet a CoD Modern Warfare 3-ban, anélkül, hogy bárkit is lelőtt volna.

Hogy mi???

Oké, a 10-es Prestige szint elérése a Modern Warfare 3-ban talán nem olyan nehéz, mint a korábbi játékokban, de azért megértem, hogy vannak olyanok, akiknek még ez is gondot okoz. A Modern Warfare 3-ban a szinthatár (55) elérése után a játékosok hozzáférést kapnak egy Prestige rendszerhez, amivel tovább lehet szintezni a fiókot. A régebbi CoD címekkel ellentétben az MW3 rendszere jóval könnyebb, mivel nem nullázza a fejlődést. Az első rangot leszámítva minden Prestige rang 50 szintből áll. Az 10-es Prestige szinthez tehát minimum a 450-es szintet kell elérni. De hogyan lehet ezt a szintet elérni úgy, hogy egyetlen ellenfelet sem ölsz meg? A népszerű CoD pacifista bebizonyította, hogy lehet. Sok türelemmel.

Megint sikerült

Talán sokan ismerik már a Redditen Pilgore nevét, aki most elővette a CoD legújabb részét, és hű maradt pacifista játékstílusához, elérve a 10-et Prestige szintet kill nélkül. Összesen három nap, három óra és 17 perc multiplayer játékidővel, 486 meccs után sikerült elérnie az 500. szintet. Az alábbi képen is látható, hogy valóban 0,00-as K/D arányt és meglepő módon 3,91-es győzelmi arányt ért el.

Even pacifists can reach 10th prestige.
byu/Pilgore1 inModernWarfareIII

De hogyan?

Jogos lehet a kérdés, hogy hogy lehet ezt elérni? Nos, random pályák és dupla XP – derült ki egy kommentből. Sőt, Pilgore azt is elárulta, hogy soha nem volt olyan vágya, hogy lelőjön valakit, mivel nagyon türelmes. Szóval csak bement a meccsekbe, nem lövöldözött, gondolom sokszor meghalt, de a végén kapott némi XP-t. Amúgy a Black Ops: Cold War óta csinálja ezt, mert egy haverja azzal viccelődött, hogy nulla killel nem lehet Prestige-t szerezni. Mint kiderült, nagyon is képes volt rá, és az elmúlt három évben négy különböző játékban bizonyította be. Szóval még 0 killel is lehet eredményeket elérni, ne sírj, ha nem megy jól a játék.

Ezt láttad már?

A 9 legfalloutosabb Fallout-utalás a Fallout 1. évadából

×