Az akvizíciós huza-vona végeztével olyan játékok kerülhetnek be a Game Pass-ba, amire korábban nem nagyon lehetett példa.

2024.04.16. – A Netflix igazi reformot indított a filmezés és sorozatozás világában, olyannyira, hogy ma már nincsen olyan nagyobb forgalmazó, akinek ne lenne hasonló streaming szolgáltatása. Idő közbe beszállt a buliba az Amazon, a Disney, de a Skynak és idehaza a Warnernek is van már saját platformja. Mi gamerek, meg csak nézzük ezt a sok szép tartalmat és azt kívánjuk, bárcsak lenne hasonló… S ami azt illeti van, csak Microsoft masinát kell nyüstölni a hétköznapokban hozzá. A Game Pass 2017. júniusa óta éles, ráadásul a játékkatalógus hónapról hónapra egyre csak nő. Ugyan a Sonynak is van hasonló projektje a PS Pluson belül, ám meg sem közelíti a Microsoft bérleti rendszerét. Utóbbi esetén például nem nagyon volt még arra példa, hogy az előfizetők egy tripa A-s besorolású játékot kaptak volna annak megjelenésének napján.

game pass

A Game Pass viszont nem egyszer kínált már ilyen lehetőséget, ott volt a Starfield tavaly, valamint nemrégiben a Persona 3 Reload is.

PlayStation klasszikus, szokatlan platformon

Most pedig egy olyan széria kerül be a Game Pass kínálatába, amit hosszú ideig nem élvezhettek Microsoft és Xbox rajongók. Ez nem más, mint a PlayStation 1 korszakában indult Spyro, a kis sárkánynak kalandsorozata.

Természetesen nem az eredeti kiadásról van szó, hanem a Spyro: The Reignited Trilogy csomagról, ami 2018-ban került ki a boltok polcaira és az eredeti trilógia felturbózott változatait tartalmazza. A Toys for Bob fejlesztése nem konzolexkluzívként került értékesítésre, hanem lényegében minden lehetséges platformra megjelent. Így létezik a játéknak PS-es. Nintendo Switch-es, valamint Xbox-os portja is, utóbbi pedig hamarosan a Game Pass kínálatában is benne lesz.

 

Mondjuk ez a bővítés nem meglepő, hiszen az eredeti játékokat az Insomniac Games csinálta, ám ahogy az előbb említettem, a Reignited Trilogy már a Toys for Bob munkája. A fejlesztőcég pedig az Activision-család tagja, amit nemrégiben pont a Microsoft vásárolt meg. Hosszú utat tett hát meg Spyro, de ez valószínűleg nem fogja érdekelni azokat a Microsoft felhasználókat, akik így végre megtapasztalhatják ezt a varázslatos kalandot!

Ezt olvastad már?

Már tölthető a Resident Evil 4 Remake teljes MAGYAR szinkronja

×