A Prime Hydration Fortnite versenyének egyik nyertese eladásra kínálta nyereményét, ami végül elképesztő összegért ment az eBay-en.

2024.04.15. – Ha követed a Fortnite fontos eseményeit, akkor talán emlékszel rá, hogy még januárban Logan Paul és KSI összefogott a Prime Hydrationnel, hogy létrehozzanak egy hivatalos egyedi pályát a Fortnite-ban. A pályán a játékosok Red és Blue csapatokba kerültek, ahol többek között turretekkel is lehetett lőni egymásra, miközben a hírességek figyelték az eseményeket. Azok pedig, akik a hatalmas harc végén a ranglista élére kerültek, hivatalos Prime mercheket nyertek, olyan limitált cuccokat, amiket nem árulnának a boltokban.

Prime árverés

Az egyik nyertes, aki három egyedi Prime italt és egy táskát nyert akkor, most úgy gondolta, szép pénzért megválna tőle, szóval elindított egy árverést az eBay-en. Úgy tűnik, hogy sokan le akartak csapni rá, szóval megérte részt venni a versenyen. Végül összesen 131.700 fontért, vagyis nagyjából 60,6 millió forintnak megfelelő összegért passzolta el. Oké, nem egy luxus penthouse-t, de ebből már lehet lakást venni. A csomag tartalmaz három egyedi és bontatlan Red vs. Blue Prime palackok és egy Prime táskát.

Az árverés után egyébként egy Youtuber büszkén magára is vállalta, hogy ő fizetett ki ekkora összeget. A Prime Creations a világ vitathatatlanul legnagyobb Prime gyűjteményének tulajdonosa. A dolog amúgy nem annyira megdöbbentő, ha ismered a Prime Hydration körüli őrületet. Az árverés során több mint 200 licit érkezett, a nyertes pedig kb. 20 millióért vett egy palack italt. Figyelembe véve, hogy egy átlagos Prime ital kb. 1000-1200 forintba kerül, ez nem semmi.

2023 végén az egyébként a Prime energiaital rajongói lehetőséget kaptak, hogy megpróbáljanak megfejteni egy kódot, aminek főnyereménye egy tömör aranyból készült Prime palack volt, ami kb. 500 ezer dollárt ér. Ez nagyjából 180 millió forintnak fele meg.

A Prime

Ha nem ismernéd, a Prime termékek sportitalokból, italkeverékekből és energiaitalokból állnak, amit híres netes személyiségek hoztak létre, Logan Paul és KSI. A termék bejelentését, aztán 2022-es megjelenését a közösségi oldalakon hatalmas hype követte, hihetetlen népszerű lett a fiatalok körében. Számos ország, joghatóság, valamint általános és középiskola betiltotta az italt, mivel koffeintartalma meghaladja a törvényes határértékeket, vagy más okból nem tartják biztonságosnak a gyermekek számára.

Ezt láttad már?

7 kegyetlen sz@r videojáték, amit legendásan jó stúdiók követtek el

×