A Warzone metája akár naponta is változhat. A fejlesztők a Season 3-ban sem finomkodnak, el is indult az áprilisi átrendeződés.

2024.04.14. – A Call of Duty: Modern Warfare III 2023 novemberében jelent meg. A Warzone játékosok is feszülten figyelték az első heteket, hiszen valamennyire képet kaphattak arról, hogy mely fegyverek lehetnek majd ütősek a Battle Royale módban is a decemberi kliens frissítést követően. Ezek közé tartozott több AR és SMG fegyver is. A fejlesztők azonban az integráció napjára már gyengítésekkel és erősítésekkel készültek a játékosok számára. A favoritok közé tartozott Season 2 során a BP50 is, ám amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnt a TOP 5 / TOP 10 listákról a Season 2 Reloaded frissítés gyengítéseit követően.

Modern Warfare III-ból nehezebben kopnak ki a fegyverek, ám a Warzone-ban akár pár nap alatt is teljesen át tud rendeződni a mezőny. Éppen ezért várták olyan sokan az április 3-án megérkezett Season 3 csomagot is. Borítékolható volt, hogy a nerfek, buffok ezúttal sem maradnak el. Nem is finomkodtak a fejlesztők, közel 20 fegyvert érintettek a változások. Több fegyver is olyan gyengítést kapott, hogy korábbi, már nerfelt fegyverek közül több is visszatérhet az élmezőnybe

Ismét remek választás az egykor szebb napokat is megélt Warzone AR


WhosImmortal az elmúlt napokban az AR kategóriát elemezte. A bejegyzés főszereplője, a BP50 még a Season 2 Reloaded során kapott nerfet a fejlesztőktől. A Season 3 átrendeződései után azonban továbbra is ütős választásnak bizonyulhat. Könnyen használható, minimális visszarúgással rendelkezik, miközben gyors és konzisztens tud maradni minden helyzetben. Az alábbi kiegészítőket ajánlja a Warzone guru:

  • Muzzle: Casus Brake
  • Barrel: Lore-9 Heavy Barrel
  • Underbarrel: DR-6 Handstop
  • Magazine: 45-round mag
  • Stock: Moat-40 Stock

Ezt láttad már?

7 kegyetlen sz@r videojáték, amit legendásan jó stúdiók követtek el

 

×