Egy friss szivárgás szerint hamarosan olyan funkció érkezhet a Fortnite-ba, amivel játék közben akár olyan platformokat is nézhetünk, mint a TikTok.

2024.04.11. – Mit szólnál hozzá, ha a jövőben nem kéne választanod a Fortnite és a TikTok között? Egy álom valósulna meg, nem igaz? Ha neked ez a két dolog nagyon fontos, akkor van egy jó hírünk. Egy friss szivárgás szerint egy olyan funkció érkezik a Fortnite világába, ami lehetővé teszi, hogy a játékot és egyes videós platformokat egyszerre használjunk és kezeljünk.

Közvetlen a játékon belül nézhető és kezelhető a TikTok?

Az ismert Fortnite szivárogtató, HYPEX a Twitter-en osztott meg néhány screenshotot egy kiszivárgott kódról, ami a „PictureInPictureAction” nevet viseli. Ez egy olyan funkcióra utal, ami lehetővé teszi videók lejátszását, szüneteltetését, lájkolását és akár jelentését a játékon belül. A szivárogtató szerint ennek egyik felhasználási módja lehet a reklám is, vagy az olyan platformok, mint a TikTok.

Volt már ilyen

Az Epic már korábban is implementált Kép-a-képben (PiP) funkciót a játékba. Először a 2019-es Fortnite világbajnokság alatt láttunk ilyet, amikor a játék közben lehetőségünk volt nézni egy kis képben a meccseket. Ez a verzió azonban nem tette lehetővé, hogy a játékosok lájkolják a nézett videót, sőt kikapcsolni sem volt egyszerű. A mostani szivárgásban látott rendszer ennél azonban összetettebb lehet.

A szivárogtató szerint ez azok számára különösen hasznos lehet, akiknek csak egy monitorja van otthon. Azonban simán lehetséges, hogy a funkció csak a Creative módban jelenik meg, a kommentek alapján a BR-ben nem mindenki tudja elképzelni, hogy TikTokozik játék közben. Bár, miért ne?

Borítókép: Youtube

Ezt láttad?

Melyiket szeretted? – A Disney Channel 10 leghosszabb sorozata

×