A Warzone április 9-i frissítése bár behozta a járműveket Rebirth-re, de a patch néhány nemkívánatos hibát okozott a kontrolleres játékosok számára.

2024.04.10. – Ha te is tapasztatál az elmúlt órákban furcsa anomáliákat a Call of Duty Warzone-ban, akkor nem vagy egyedül. Több játékos állítja, hogy az április 9-én megjelent frissítés, ami bár több újdonságot is hozott, komoly repedéseket okozott a Warzone működésében, különösen PlayStation 5 konzolon. Szóval a kontrolleres játékosok nem árt ha tudnak erről.

Frissítés

Április 9-én megjelent egy kisebb frissítés a Warzone-hoz, amivel most már Rebirth Islanden is használhatunk járműveket, a Resurgence módban. A kisebb update megjelenése óta azonban a kontrolleres játékosok számos hibával találták szemben magukat. Egy játékos a Redditen egy videót is megosztott arról, amikor egy Rebirth meccsen a játék random kifagyott, komoly laggot eredményezve, miközben épp lőtt valakire. Ez a meccsbe került neki, így arra volt kíváncsi, már is találkozott-e a problémával?

Game randomly freezing up cost me a rebirth match, has this happened to anyone else and is there a fix? Internet issue?It happened a few times on MW3 multiplayer as well. I’m on PS5.
byu/ForHonorMakesMeCry inWarzone

Úgy tűnik, hamar kiderült, hogy nincs egyedül. Van, aki a frissítés óta folyamatosan ilyen fagyásokat tapasztal PS5-ön, amire korábban nem volt példa. Egyesek szerint vannak most konzolon lobby-összeomlások is, illetve olyan hiba, ami miatt a kontrolleresek nem tudják használni a killstreakeket. Egyelőre nem érkezett reakció a fejlesztők részéről, szóval nem lehet tudni, hogy jön a javítás.

Egyébként a probléma több Reddit posztban volt téma, ami miatt nyilván sokan csalódottak, ismét. A frissítés a hibák mellett persze némi fegyverátalakítást is hozott, erről ITT olvashatsz bővebben! Te is találkoztál ezekkel a hibákkal?

Ezt láttad?

Melyik a jobb? – Teljesen kikapcsolni, vagy alvó állapotba rakni a gépet?

 

×