A Warzone fejlesztői a Season 3 második hetében sem pihennek. Ezúttal a járművek és néhány kiegészítő finomhangolása került terítékre.

2024.04.09. – Ahogy azt sejteni lehetett, a Warzone fejlesztői a Season 3 második hetében sem hagyják a játékot frissítés nélkül. Az április harmadikán élesedett Season 3 update több újdonságot is magával hozott. Kiemelhetjük a minden módban elérhető fegyvereket, ám a frissítés sztárja egyértelműen a visszatérő, ikonikus sziget volt. Rebirth Island már a Warzone előtti battle royale játékmódban is létezett Alcatraz néven, majd több verziójával is játszhattak a rajongók az elmúlt években. Időszerű volt tehát, hogy megújuljon a jelenlegi érában is.

2024 februárjában Fortune’s Keep hozta el a Warzone Ranked módját, de két hónap után a rangsorolt meccseknek is Rebirth Island ad már otthont. A fejlesztők tehát kiemelt szerepet szánnak a pályának, ezért az elkövetkezendő időszakban még kisebb-nagyobb változtatásokat biztosan eszközölni fognak rajta. Most sincs ez másképp, az április 9-én megérkezett frissítés máris beleszól a Resurgence módokba, ahogy bizony néhány kiegészítőn is alakítottak a programozók.

Mostantól már járművekkel is találkozhatunk Rebirth Island szigetén Warzone-ban

A fejlesztők tehát április 9-én, nem sokkal 18:00 óra előtt élesítették a javítócsomagot, de a PlayStation előtöltés alapján már lehetett sejteni az érkezését néhány órával korábban is. Nézzük is, hogy mit hozott el a frissítés:

  • Mostantól a földi járművek megjelennek Rebirth Island szigetén is, a játékosok hiányolták ezeket a megjelenést követően.
  • Az FJX Horus esetében mostantól nem használhatóak a lézerrel felvértezett Optic kiegészítők, ha ECS Requieter Suppressor Muzzle-t szeretnénk a fegyverre szerelni.
  • TAQ Evolvere esetében nem okozhat már problémát a dupla ZEHMN35 Compensated Flash Hider Muzzle kiegészítő.
  • MORS fegyverre többé nem szerelhető fel a Hurricane 9 Variable Optic.
  • A fejlesztők több kisebb-nagyobb hibát is javítottak, külön kiemelhető, hogy Rebirth Island szigetén kevesebb UAV Tower spawnol ezentúl.

A fejlesztők egy Renetti nerfet is belengettek, ám ez még nem éles, így érdemes lehet kihasználni a fegyver utolsó óráit, napjait.

Ezt láttad már?

MENNYI? Ekkora vagyont ér a 10 légértékesebb képregény a világon

×