A Modern Warfare 3 ingyenes hétvégéje rendesen berántotta a csalókat, de nem csak ezért magas a bannolt CoD-játékosok száma. Fejlődik az anti-cheat.

Gábor János

2024.04.09. – Az Activision közölte, hogy több mint 27 ezer Call of Duty-fiókot tiltott le a Modern Warfare 3 ingyenes multiplayer hétvégéje alatt – írta meg először a CharlieIntel. Hozzáfűzték: mivel a kiadó biztonságért és szabályos játékért felelős csapata, a Ricochet anti-cheat rendszert üzemeltető Team Ricochet „új biztonsági frissítéssorozaton dolgozik, ami további letiltási hullámokat vetít előre”.

Még több CoD-usert vághatnak ki

„A Team Ricochet csapat több mint 27 000 fiókot azonosított és tiltott le a hétvége során egy sor frissített észlelőrendszer segítségével” – írja a forrás az X-en. Bár a szűkszavú közlemény belebegteti, hogy még jó sok csaló felhasználói fiók mehet a levesbe a Ricochet új fejlesztései nyomán, ezzel kapcsolatban egyelőre nem tudni határidőkről vagy feltételekről. Az Insider Gaming arra következtet, hogy

már ezen a héten folytatódhatnak a letiltások.

A Call of Duty: Modern Warfare 3 ingyenes multiplayer hétvégéje április 4-8-a között zajlott, miközben a WarZone esetében is megkezdődött a harmadik évad. A Season 3-mal számos új 6v6 pálya, játékmód, fegyver és egy sor más újdonság érkezett az Activision legújabb játékához, amiben a közönségkedvenc Rebirth Island visszatérését láthatták a userek – emlékeztet a VGC. Megjelent ezenkívül a Resurgence mód is, ami lehetővé teszi a respawnt mindaddig, amíg egy ember a csapatodból életben van.

Ezt is olvasd el:

Idén is sokan bevették: a legjobb nem csak gamer áprilisi tréfák 2024-ben

×