Csak maga a sorozat is legyen olyan fordulatos, mint a bemutatójának az előzményei! Nem először módosított korábbi dátumra az Amazon.

Gábor János

2024.04.09. – Az Amazon előbb húzza ki a bűvészkalapból a Fallout sorozatot, mint gondoltuk volna, de ennél is nagyobb meglepetés, hogy a játékadaptáció nem egyszerűen hamarabb érkezik el a streaming platformra (sőt, egy epizód erejéig még a Twitchre is), hanem a teljes évad mind a nyolc része egyszerre válik elérhetővé az előfizetőknek. Ez a Prime esetében némileg szokatlan gyakorlat, de reméljük nem azt jelenti, hogy a sorozat rossz, és érdemes minél hamarabb túlesni rajta, hogy szétszedjék a kommentelők!

Forrás: Amazon Prime

Akárhogy is sikerült, a korábban meghirdetett, majd szintén előbbre hozott premierdátumnál is hamarabb láthatjuk a Fallout sorozatot. A Variety megtudta, hogy a retro-futurisztikus videojáték-franchise alapján készült Fallout mind a nyolc epizódja egyszerre látható az Amazon Prime-on, magyar idő szerint április 11-e hajnali 3 órától.

Ez már 48 órával korábban történik annál, amit előzetesen terveztek.

Erről szól a Fallout sorozat

A hivatalos leírás szerint a Fallout tévés adaptációja 200 évvel játszódik a nagy atomapokalipszis után, akkor, amikor a luxus menedékhelyek lakói szép lassan kénytelenek visszatérni a fenti, szanaszétsugárzott pokolba. A romhalmazt az őseik hagyták rájuk és semmit sem tudnak róla évszázadok óta – ezért is okoz olyan nagy döbbenetet, amikor rájönnek: a fejük felett egy hihetetlenül összetett, bizarr és erőszakos univerzum alakult ki.

 

A Fallout társproducerei a Westworld zseniális alkotói voltak: Jonathan Nolan és Lisa Joy sorozatában Ella Purnell, Walton Goggins, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones és Aaron Moten játszák a főszerepeket. A sorozat első három epizódját maga Nolan rendezte, az első évad pedig az Amazon MGM Studios, a Kilter Films, a Bethesda Game Studios és a Bethesda Softworks együttműködésével jött létre.

Ez is érdekes, olvasd el:

Vajon tényleg egy szimulációban élünk? – A „valóság” csak egy Mátrix?

×