A legnagyobb semmiből, a legető legnagyobb csendben megjelent három szuperszórakoztató Bandai Namco játék, méghozzá teljesen ingyen.


Bódi Dániel

2024.04.08. – Nem csinált belőle túlságosan nagy felhajtást a Bandai, sőt, igazából nemhogy nagyot, de semekkora feneket sem kerekített annak a három szuper játékának, melyeket most mindenkinek teljesen ingyen kínál. Különös, mert mindhárom cím teljesen friss, új megjelenés: még március 26-án kerültek fel a Steamre, de mivel egyiket sem reklámozták különösebben, annak ellenére is most bukkantam rájuk, hogy a minap még egy hosszú ingyenjáték-gyűjtést is kanyarítottam. Sebaj, mert nemcsak ingyenesen debütáltak, de állítólag azok is maradnak.

Az egyik játék a NOTTOLOT, egy robotos, hackelős logikai platformer, amiben egy kis gombrobottal, Rolly-val kell kijutnunk egy robotgyárból. Ha sok volt a mondatban a robot szó, akkor a NOTTOLOT-ot el se indítsd, mert abban még ennél is jóval több van: a robotüzemet különböző robotok őrzik-működtetik, a kis robotunkkal pedig rajtuk vehetjük át az irányítást és oldhatunk meg feladványokat. A játék elég rövid, de meglehetősen ötletes és stílusos – illetve ingyenes.

 

A másik ingyen játszható meglepően szórakoztató cím a BOOMEROAD, amiben keresztül-kasul be kell járnunk és fel kell fedeznünk egy égi romvárost. A cél, hogy egy varázsbumeráng segítségével – amivel egy becsúszható sínt idézhetünk meg – eljussunk egy igen magasan található ősi toronyba. Ez viszont nem lesz egyszerű mutatvány, mert az utunkat megannyi akadály állja, ha viszont gyorsak és ügyesek vagyunk, akkor minden ránk leselkedő veszélyen átbumerángozhatjuk magunk. Ez sem egy hosszú kaland, de cserébe roppant mód szórakoztató, hangulatos, és természetesen ingyenes.

 

Az utolsó ingyenes Bandai Namco meglepetés a DORONKO WANKO, egy meglehetősen elmebajos törpespicc szimulátor. Jól olvastad: egy törpespiccet irányítva kell mindenféle hülyeséget csinálnunk, akire igazából csak azért nem haragszanak meg, mert túlságosan cuki. Voltaképp egy lightos Goat Simulator.

A játékokat valószínűleg a rövidségük miatt rakták fel ingyen, de ez senkit se riasszon, mert tényleg remek és szórakoztató játékokról van szó. Sietni nem kell, mert free to play-ek maradnak, viszont pár óránál összesen sem vesznek el többet az életedből.

Ezt is olvasd el:

13 fantasztikus játék, amiért a mai napig megéri PS3-at venni

×