A Warzone és Modern Warfare III harmadik szezonja ezúttal is négy új fegyvert hozott magával. Az új SMG-nek sincs oka a szégyenkezésre.

2024.04.07. – A Warzone és Modern Warfare III legújabb szezonja néhány nappal ezelőtt, április harmadikán vette kezdetét. Mindhárom mód rajongóit elkényeztette a fejlesztői gárda, az azonban tény, hogy ezúttal is a Warzone kapta a legtöbb újdonságot. Ide sorolhatjuk Rebirth Island visszatérését is, melyre már régóta várt a közösség. Ráadásul a Warzone Ranked módja is ide költözött, azaz Fortune’s Keep 2 hónap után máris kegyvesztetté vált az Activision szemében. Természetesen vannak olyan újdonságok is, melyeken közösködik mindhárom cím.

Ide sorolhatjuk a kozmetikai tárgyakat, azaz a skineket. Ezen kívül pedig a feloldható fegyverek is hasonlóképpen univerzálisak. Amennyiben az egyik játékban feloldjuk őket, az összes elérhető módban használhatóak. A Season 3 ezúttal is négy tárggyal bővítette a felhozatalt. Az Advanced Warfare III játékokból ismerős MORS és a Gladiator melee mellett egy igazán ütős SMG is érkezett az FJX Horus képében. A szezon közepétől pedig a BAL-27 AR is becsatlakozik a trió mellé, nagy eséllyel a Reloaded frissítést követően.

Így szereld fel a Warzone legújabb SMG-jét, az FJX Horus-t

Egy ultrakompakt SMG-t köszönthetünk az újdonság képében. A fejlesztők szerint kategóriában belül az egyik legjobb sebzésértékkel rendelkezik az FJX Horus. A tűzgyorsasága és a mobilitása is kiváló. Ez tipikusan az az SMG, amely csak nagyon rövid távolságokon hatékony, ott azonban esélyt nem ad az ellenfélnek. Érdemes tehát ezt az előnyét kihasználni Warzone-ban is. Szerencsére a Dexerto munkatársai is ezt tették legújabb javaslatukban. Tovább erősítették a közelharci képességeit, miközben egy kis extra kezelhetőséggel fejelték meg a dolgot. Ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmentet érdemes a fegyverre aggatni.

  • Muzzle: FTAC Castle Comp
  • Barrel: Ruse-90 Light Barrel
  • Optic: MORS Dot Sight
  • Underbarrel: Doorstop Grip
  • Magazine: 48 Round Mag

A fegyver nagy eséllyel pár hétig biztonságban van, a feloldáshoz pedig a Battle Pass nyolcadik szektorán keresztül vezet majd az út. Egy próbát mindenképp érdemes tenni az újonccal, hiszen a friss Warzone és MW III fegyverek mindig jelesre szoktak vizsgázni az első időszakban.

Ezt láttad már?

Ezzel a 22 remek játékkal most teljesen ingyen játszhatsz a Steamen

×