A Call of Duty fejlesztői imádják az Easter Eggeket. Ez alól a Warzone frissen visszatért pályája, Rebirth Island sem kivétel.

2024.04.06. –Április harmadikán vette kezdetét a Call of Duty legújabb szezonja. A Warzone, a Modern Warfare III, de még a Zombie mód rajongói is örülhetnek az újdonságoknak. A fejlesztők minden játékmódot feltöltötték újdonságokkal. Talán ezúttal is kicsit Warzone hangsúlyos lett a frissítés, hiszen egy ikonikus pályát is visszahoztak a Call of Duty fejlesztői. A fegyverek mindhárom módban közösek, ahogy bizony a skinek is minden módban hasznosíthatóak. Úgy tűnik, hogy a felhasználók már rá is bukkantak az egyik, titkos, ám de ingyenes Blueprintre. A DG-56 fegyvert érte a megtiszteltetés. Mutatjuk is, hogy hogyan tudod begyűjteni az ajándékot.

A titkos Warzone Blueprint

A titkos Warzone Blueprint

Így szerezd meg a DG-56 Redacted Blueprintet a Warzone visszatérő pályáján.

Lépésről lépésre kell haladnod, de nem lesz annyira nehéz dolgod, főleg, ha előtte a fenti videót is megtekintetted:

  • Először is meg kell találnod az „ID Badge” tárgyat a gyárban. A jelvényt a lépcső alján találod, egyszerűen csak ki kell lőnöd a fekete dobozt és kiesik belőle a jelvény.
  • Ezt követően fel kell keresned a Konni Control épületet, majd a frissen megszerzett jelvénnyel belépni az épületbe. Vissza kell állítanod egy számítógép segítségével az energiaellátását. A játék ekkor egy Killstreakkel jutalmaz.
  • Ezt követően a Chemical Engineering épületét kell felkeresned, ahol három számot kell megtalálnod három különböző emeleten. Minden szám mellett lesz egy cirill betű, melyek az alábbiak:

    д – Ezt a számot a földszinten találod majd

    ш – Ezt a számot a 2. emeleten találod majd

    ж – Ezt a számot a 3. emeleten találod majd

  • Ha sikerült megtalálnod a számokat, akkor a Terminal számítógép segítségével be kell vinned a gépbe azokat a számokat, melyeket megtaláltál. Ha sikerült megfelelően abszolválni a feladatot, akkor a játék kiírja, hogy a nyomás helyreáállt.
  • Az utolsó lépés nem más, mint az Industry épület felkeresése. Menj be az irányítószobába, majd keresd meg az asztalt. A számítógépen különböző százalékok értékek jelennek meg, melyet az asztal mögötti billentyűzeten keresztül kell beírnod. Csökkenő sorrendben kell majd elvégezned a feladatot, ha sikerült, nem csak a DG-56 Blueprintet kapod meg, de némi Armor Plate-tel is megajándékoz majd a játék.

Jó szórakozást! Ezt láttad már?

8 szanaszét cenzúrázott, mégis isteni videojáték az elmúlt 20 évből

 

×