A legújabb NVIDIA GeForce Game Ready driver elvileg optimalizálja a Call of Duty: Modern Warfare 3 és Warzone 3. évadát, amennyire lehet.

2024.04.05. – A Call of Duty Modern Warfare3-ban és a Warzone-ban általános probléma a teljesítmény és az optimalizáció. A játék néha teljesen furcsa anomáliákat produkál, főleg valamilyen frissítés után. A gyakori játékhibák mellett a legtöbb esetben az FPS-értékek csökkenek, ami elég bosszantó egy ilyen pörgős, kompetitív játéknál. Így aztán az Activision mindent megtesz, hogy mindenki számára optimalizálja a játékot, amibe most picit az Nvidia is besegít. Ha rendelkezel valamilyen Nvidia GeForce videokártyával, akkor ez az üzenet neked szól.

Game Ready Driver

Ahogy az Nvidia hivatalos oldalán is olvasható, megérkezett a legújabb NVIDIA GeForce Game Ready 552.12-es driver, aminek célja, hogy optimalizálja a Call of Duty: Modern Warfare III és Warzone 3. szezonját, ami a DLSS 3-at és a Reflexet is tartalmazza. Az új driver emellett támogatja a Diablo IV új ray-tracing frissítését is, az NVIDIA belső benchmarkjai pedig azt mutatják, hogy a legjobb teljesítményhez nem árt bekapcsolni a Frame Generationt.

A driver elvileg olyannyira optimalizálja a játékokat, hogy jelentős FPS ugrást érhetünk el. Kifejezetten a Call of Duty: Warzone-t vizsgálva kiderül, hogy DLSS 3-mal, GeForce RTX 4090 esetében, 4K-ban 235,9 FPS-t tud elérni a driver, RTX 4080 SUPER esetében pedig 184,3 FPS-t. Az új driver beállításaiban emellett további 9 játékot turbózhatunk fel egyetlen kattintással a GeForce Experience-ben és az NVIDIA App-ban. Ezek a Desynced, a Dragon’s Dogma 2, a Granblue Fantasy: Relink, a Horizon Forbidden West Complete Edition, a Myth of Empires, Nightingale, a Pacific Drive, a Skull and Bones és a The Thaumaturge.

De nézzük a Warzone számait

Az alábbi képeken azt láthatod, hogy egyes beállítások és videokártyák használata mellett milyen FPS értékeket értek el a Modern Warfare III Season 3-ban az új Game Ready Driverrel és a DLSS 3-mal. Mint látható, a 1080p esetében is jelentős FPS-ugrás érhető el, az összes említett RTX 40-es kártyán.

A Game Ready 552.12 ezen kívül kijavít egy Horizon Forbidden West hibát is, ami javíthatja a játék teljesítményét alacsonyabb felbontásnál. Az új Nvidia Game Ready Drivert letöltheted az NVIDIA app-ból, a GeForce Experience-ből vagy a GeForce.comról.

Ezt láttad már?

8 szanaszét cenzúrázott, mégis isteni videojáték az elmúlt 20 évből

×